Waarom kiezen voor Cleyo Skin Experts Rijen

Waarom jij naar Cleyo Skin Experts Rijen moet komen. Ik, Jamie ben de eigenaresse van Cleyo Skin Experts Rijen, ik zal je ontvangen in het huidinstituut en helpen naar een stralende huid.

Voordelen van Cleyo Skin Experts Rijen:

  • Volledig gericht op jou! Cleyo Skin Experts werkt met persoonlijke behandelplannen, omdat jij als persoon uniek bent en jouw huid is dat ook. Daarom maak ik een behandelplan helemaal op maat voor de behoefte van jouw huid. Met het persoonlijk behandelplan kijk ik niet alleen naar de behoefte van je huid, ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw probleem om het probleem bij de kern aan te kunnen pakken. Naast de behandelingen, stel ik ook een set producten voor je samen, afgestemd op jouw huid. En daarbij ontvang je bij Cleyo Skin Experts Rijen persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd voor je en luister graag oprecht naar jouw wensen en wat jij graag zou willen verbeteren aan je huid. En dit allemaal voor het beste resultaat. Want dat is toch ook wat jij wilt?
  • De Huidverbeteringsgarantie zegel. Cleyo heeft het huidverbeteringsgarantie zegel, dat inhoudt dat jij er zeker van bent dat we fantastische resultaten gaan behalen op het gebied van huidverbetering. Je bent er dan ook zeker van dat je huid voor minimaal 80% verbeterd gaat worden.
  • Biologisch en Vegan producten. Cleyo heeft een eigen productlijn ontwikkeld, Cleyo Beauty Products. Deze producten werken huidverbeterend. En zijn volledig Biologisch en Vegan. Doordat de producten Biologisch en Vegan zijn, bevatten ze veel mineralen, vitamines en lichaamseigen stoffen. Hierdoor worden de producten snel door de huid opgenomen en dringen ze door in de diepere huidlagen. Om vanaf daar de huid te gaan verbeteren en niet alleen oppervlakkig te werken. We werken dus niet oppervlakkig op de huid maar in de huid om deze te activeren en te stimuleren om zo snel en effectief resultaat te behalen. Doordat de producten volledig natuurlijk zijn, kan ik ook mensen helpen met een extreem gevoelige of lastige huid.
  • Team van huidexperts. Cleyo bestaat uit een volledig team van meerdere huidexperts, we delen onze kennis en ervaringen om jou nog beter te kunnen helpen.
resultaat cleyo skin experts

Waarom Cleyo Skin Experts Rijen als eerste alles weet…

Daarnaast hebben wij maandelijks een franchisedag, waarbij trainingen worden gegeven en volg ik regelmatig aparte trainingen om behandelingen te herhalen en om de nieuwste technieken bij te leren. Deze trainingen volg ik bij Cleyo Beauty Professional. En wordt persoonlijk 1 op 1 begeleid met nieuwe innovatie door de master Leentje Henraat.

Cliënten die bij mij komen, willen absoluut resultaat behalen op het gebied van huidverbetering, en dit op een natuurlijke manier. Daarom hebben mijn cliënt en ikzelf een commitment naar elkaar, dat we streven naar het best mogelijk resultaat. Mijn cliënt komt op zijn/ haar afspraak voor de op maat gemaakte huidverbeterende behandeling en hij/ zij gebruikt consequent de producten thuis en houdt rekening met de nazorg.

couperose cleyo skin experts

Het verschil

Daarnaast hebben de meeste cliënten die bij mij terecht komen ook al veel verschillende dingen geprobeerd, maar hebben nooit een echte oplossing gevonden voor hun probleem, sommige hadden de hoop eigenlijk al opgegeven. Maar ik ben altijd blij dat ik ze kan vertellen, dat ik ze wel kan helpen om eindelijk van die vervelende puistjes af te komen, de roodheid en/ of pigmentvlekken te gaan verminderen, de wallen te verminderen die je altijd een vermoeide uitstraling geven of die vervelende rimpels waar je je al een tijd aan stoort.

De expertise in Huidverbetering

Mijn expertise ligt dan ook bij huidverbetering en mensen helpen naar een mooie, stralende en een gezonde huid. Ik zorg er dan ook samen met jou voor dat we fantastisch resultaat behalen.

Cliënten die bij mij zijn geweest voor huidverbetering:

  • Zijn zelfverzekerd 
  • Verbergen zich niet meer en dragen daarom geen/ weinig make-up 
  • Zijn blij met hun natuurlijke uitstraling 
  • Zitten lekkerder in hun vel
  • Zijn positief ingesteld
  • Kijken met trots en blijdschap naar zichzelf in de spiegel

Kortom ik kan je helpen om weer te gaan stralen, lekker in je vel te zitten en blij te zijn met jezelf.

Wanneer kom jij bij mij langs om te kiezen voor echte huidverbetering en een zelfverzekerd uiterlijk?

Love and Care,

Jamie Oerlemans 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?