Mentaal & Fysiek Welzijn

Vaak gaat mentaal en fysiek welzijn hand in hand. Wij vinden het belangrijk om beide aspecten aan te pakken omdat wij weten hoe fijn het is om jezelf goed te voelen. In deze huidige tijd speelt stress en werkdruk een grote rol. Zit jij soms niet lekker in je vel? Of heb je last van fysieke kwalen? Dan gaat coaching je hier zeker bij helpen!

Sportvasten

Sportvasten bij Cleyo Mentaal & Fysiek Welzijn is jouw kickstart naar een gezondere levensstijl. Het verbetert je lichaamssamenstelling door een combinatie van vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen. Vanuit een oermechanisme in de energiestofwisseling zet je alles ‘aan’ om te switchen naar maximale vetverbranding, een betere energieproductie en daarmee de basis voor spiermassagroei, schreef Professor de Lange in Faseb. De effectiviteit van Sportvasten is recent wetenschappelijk aangetoond in het vooraanstaande wetenschappelijke tijdschrift Human Kinetics Journal. Deze publicatie vind je hier: Klik hier.

Vegan Flex

In het Westen eten we veel dierlijke producten en er is overvloed aan allerlei voedingsmiddelen die we lekker vinden. Vooral de dierlijke vetten zorgen voor allerlei kwalen zoals overgewicht, vermoeidheid en een verstoring van de balans in het immuunsysteem. Vegan Flex is een wetenschappelijk praktische voedings- en detoxmethode voor gewichtsverlies, ontgifting en anti-aging. Door het verlagen van vetoplosbare gifstoffen en een aantal dagen volledig vegan schakelt het lichaam naar een gezonder stofwisselingspatroon. Dit proces wordt versterkt door ontgiftende supplementen. Zonder dat je minder calorieën inneemt zorgt Vegan Flex voor vetverlies en krijg je juist energie.

sportvasten bij cleyo
2

Krachtvasten

Krachtvasten is de krachttraining variant van sportvasten. Het is een combinatie van krachtuithoudingsvermogen – en cardiotrainingen op een relatief hoge intensiteit. Dit zorgt voor het activeren van specifieke vetverbrandingshormonen. Krachtvasten is een uitgekiende variatie op Sportvasten. Door de krachtduurtraining tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen), dit in combinatie met dagelijkse cardiotraining zorgt voor een resultaat wat te vergelijken is met het zgn. ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’.

Voeding

Voeding is een belangrijk onderdeel van onze leefstijl. Voeding zorgt, samen met roken en overgewicht voor een groot deel van het gezondheidsverlies en de sociaal economische gezondheidsverschillen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat de meeste Nederlanders het ontzettend moeilijk vinden om een juist en passend voedingspatroon te vinden. Bijzonder eigenlijk als je bedenkt dat een gezond en goed voedingspatroon ons helpt gezond te blijven en veel nare ziektes buiten de deur houdt. Ben jij het ook zo zat dat je continu verkeerde keuzes maakt? Start dan direct met een professional zodat je de juiste begeleiding krijgt, bewust wordt van wat je lichaam nodig heeft en jij jezelf weer goed voelt.

Wandelvasten

Wandelen is de meest natuurlijke vorm van duurtraining voor ons als mens. Wandelen activeert de grote spieren in je lichaam, zoals je rug- en beenspieren. Daardoor gaat je lichaam flink aan het werk. En werken is zweten en dat betekent calorieën verbranden!

Maak vandaag nog de keuze om te werken aan een gezond lichaam.

Lifestyle

In de maatschappij van nu is het van essentieel belang om een goede balans te hebben. Helaas is dit voor 67% van de Nederlandse bevolking niet het geval. Mensen ontvangen ontzettend veel prikkels, worden overspoeld met emoties en de reclames die we op de TV te zien krijgen deze zorgen er onder andere voor dat we onbewust slechte keuzes maken als het gaat om voeding en beweging. Kortom allerlei zaken waar een coach jou bij kan helpen. Wanneer je er voor kiest om met een leefstijl coach te gaan werken, kies je voor een gezonder en vitaler leven.

Beweging

Bijna iedereen weet dat bewegen belangrijk is voor een goede en gezonde leefstijl. Het gekke is alleen dat ondanks veel mensen dit weten, het toch niet doen. Dit heeft veelal verschillende oorzaken met allemaal goede excuses om het niet te doen. Samen met jouw Coach kan je werken aan een gezond en veilig beweegprogramma. Hiervoor hoef je niet perse dure sportschool abonnementen te hebben. De basis ligt bij de juiste balans en voldoende beweging.

Vragen over Sportvasten, Krachtvasten, Wandelvasten of Vegan Flex?

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?