Voor wie is krachtvasten?

Krachtvasten is alleen voor mensen die al ervaren zijn in krachttraining en die een relatief goede conditie hebben. Deze kuur wordt vaak zwaarder ervaren dan Sportvasten. Het is er niet op gericht een metabole switch te maken naar meer vetverbranding, daar is de originele Sportvastenkuur voor nodig. Bespreek met je Coach of Krachtvasten bij jou past.

Meer resultaat

Krachtvasten is een uitgekiende variatie op Sportvasten. Door de krachtduurtraining tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen), dit in combinatie met dagelijkse cardiotraining zorgt voor een resultaat wat te vergelijken is met het zgn. ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’.

krachtvasten

Verschil van Sport- en krachtvasten?

Krachtvasten is de pittigere variant van Sportvasten. Bij Sportvasten kies je bewust voor een betere conditie, gewichtsverlies en het verlies van met name buikvet. Start je met Krachtvasten kies je duidelijk voor meer spierdefinitie, spiermassa en een lager vetpercentage.

Het krachtvasten wordt over het algemeen wel zwaarder ervaren dan het reguliere sportvasten welke vaak gekozen wordt. Dit komt doordat de hongerprikkel bij Sportvasten min of meer wegvalt, omdat er op bepaalde dagen helemaal geen vaste voeding meer is, dit is anders bij Krachtvasten.

Ook sport je meer en langer bij Krachtvasten. Je kunt de kuur dan ook het beste vergelijken met ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’. Oftewel voor de echte sporters.

Wat zit er in het pakket

  • 10 dagen online begeleiding van onze fittergy coach.
  • Volledig krachtvastenpakket met alle supplementen die je tijdens de kuur nodig hebt.
  • Een eigen voedingsprotocol, zodat je per dag weet wat je kunt eten en drinken.
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?