Vet bevriezen

Helaas brengt overtollig vet veel ongemakken en onzekerheden met zich mee. Vetbevriezing biedt hier de ultieme oplossing voor omdat je geen speciaal dieet hoeft aan te houden, en daarnaast geen hersteltijd hebt zoals bijvoorbeeld bij een operatie.

Behandeling

Gedurende de behandeling kan er een trekkend gevoel ervaren worden. Het gebied dat behandelt wordt zal van te voren enkele minuten worden opgewarmd om de vetcellen zo los mogelijk te maken. Hierna zal er gericht gekoeld worden, wat vooral in het begin koud zal aanvoelen. Echter blijkt uit ervaring wel dat dit ongeveer na de eerste 10 minuten van de behandeling zal verdwijnen. Cryolipolyse is voor nagenoeg iedereen geschikt. Uit praktijk blijkt dat zelfs veel sporters er gebruik van maken, omdat dit de enige methode is om plaatselijk vet weg te halen (naast operaties).

Resultaten

Het vet wordt op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd, waardoor het een zeer effectieve manier is voor vetverlies. Dit vetverlies is daardoor dus ook blijvend. Gemiddeld heeft deze behandeling een vetreductie van 22% in de behandelde gebieden. Uit ervaring blijkt dat de meeste klanten na 3 behandelingen tevreden zijn met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze behandelingen ligt een periode van 10 weken. Omdat het lichaam het vet op een natuurlijke manier afvoert, zal het meest optimale resultaat zichtbaar zijn tussen 2 รก 4 maanden.

Deze behandeling wordt uitsluitend gedaan in Oosterhout