Wat zijn hennabrows

Als je kiest voor de behandeling Hennabrows worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd met de speciale hennaverf. Hierdoor creëren we een ‘ingetekend’ effect. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen op te vullen en sprekender te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen. Hennabrows zijn niet schadelijk voor de huid. Het voordeel van hennabrows is dat de behandeling relatief kort is en direct het juiste effect heeft. De kleuring kan op maat gemaakt worden.

Waar moet je opletten na de behandeling

 • Let op met water: de eerste 48 uur water zoveel mogelijk vermijden, ga dus niet naar het zwembad of de sauna.
 • De eerste 24 uur niet douchen in het gelaat.
 • Breng geen make up aan op de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling.
 • Raak de wenkbrauwen zo min mogelijk aan, zodat er geen viezigheid in/op komt.
 • Gebruik geen olie.
 • Als je je gezicht afdroogt na het douchen. Dep de wenkbrauwen droog. Ga hier niet overheen wrijven, dit geeft een scrub effect. Waardoor de wenkbrauwen eerder kunnen verzachten.
 •  De eerste 24 uur na het zetten van de Hennabrows niet in de volle zon gaan of een zonnebank nemen, Dit kan namelijk een allergie uitlokken. De zonnebank kan de henna vervagen.
hennabrows Cleyo skin experts op diverse locaties

Aan te raden voor Hennabrows

Wat we al onze klanten aanraden welke komen voor hennabrows is scrubben van te voren. Ongeveer 1 á 2 dagen voor de behandeling de huid rondom de wenkbrauwen goed scrubben. Ook tussen de haartjes mag je goed scrubben, dit kun je doen doormiddel van de cleyo scrub welke het beste aansluit bij de hennabrows. Door het scrubben vernieuwd de huid en zal de henna beter en langer hechten aan jouw huid. Hierdoor heb je langer plezier van jouw mooie wenkbrauwen.

Voordelen van Hennabrows

Henna Brows is anders dan gewoon je wenkbrauwen verven, omdat je niet alleen de haren maar we ook je huid verven. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potloodje of poedertje aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

De voordelen nog even op een rijtje

 1. Tot 6 weken een mooie wenkbrauw kleur
 2. Duurzame, natuurlijke en huidvriendelijke kleuring
 3. Géén dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig
 4. Vervaagt niet
 5. Huidvriendelijk 
 6. Geurloos en er wordt geen gebruik gemaakt van ammoniak 
 7. Veilig en effectief
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?