Een koninklijke behandeling voor een stralende huid

Met haar behandelingen geeft Cleyo de garantie dat uw huidproblemen met minimaal 80% kunnen worden verminderd.

Op maat voor uw problemen

Uw huid is een kostbaar bezit. Daarom vindt Cleyo het zeer belangrijk om kennis te maken met u. Er wordt gekeken naar uw huid, levenspatroon en overige eigenschappen. Vervolgens kan een van onze huidspecialisten of schoonheidsspecialisten achterhalen wat de oorzaak is van uw huidprobleem. Om echt een verschil te maken, wordt vaak een combinatie van behandelingen, voeding en huidverzorging aangeraden.

SENSITIVE

6 behandelingen 6 maanden

Coaching

Na verzorgingsproducten

INTENSE

12 behandelingen in een half jaar

Deluxe-pakket thuisproducten

Coaching

Na verzorgingsproducten

PROFESSIONAL

Hele jaar een stralende huid

Deluxe-pakket thuisproducten

Onbeperkte thuisbepaling

Coaching

Na verzorgingsproducten

Hoe Cleyo het aanpakt

Cleyo is de schoonheidssalon / huidinstituut welke haar cliënten een unieke, resultaatgerichte huidbehandeling biedt. In een omgeving van luxe, aandacht en rust, leveren de skin-experts een echte bijdrage aan uw natuurlijke schoonheid. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. 

Hoe werkt het?

Allereerst is het belangrijk dat we een intake gesprek samen met je plannen bij een Cleyo Skin Experts schoonheidssalon bij jou in de buurt. Waarop we aan de hand van een vragenlijst al veel te weten komen over de behoefte van je huid, de behoefte van huidverbetering van jou zelf en de groei hoe we deze kunnen maken. Vaak maken we een huidscan om zo exact te kunnen zien wat er in jouw huid zich afspeelt om zo de snelste route naar verbetering te kunnen nemen. Deze stap zet de Skin Expert oftewel de HUID EXPERT samen met jou.  

Kan iedereen worden behandeld?

Het belangrijkste is dat we gaan kijken naar de oorzaak van het huidprobleem wat aangepakt moet worden. Waar komt het vandaan? Of is het dan toch medisch? Of misschien zelfs wel erfelijk het is allemaal mogelijk. Dat betekend niet dat er een verandering in gebracht kan worden. Juist door het persoonlijk behandelplan geheel op maat gemaakt krijg jij de snelste en mooiste resultaten op huidverbetering. Neem dan ook contact op met de Huidexpert van Cleyo Skin Experts bij jou in de buurt. Is er geen Cleyo Skin Experts locatie bij jouw in de buurt, dat kan, dan kan een schoonheidsspecialist of huid expert via een online video gesprek kijken waarmee we jouw huid al een zet in de goede richting kunnen zetten.

persoonlijk behandelplan van cleyo
huidverbetering

Is de behandeling pijnlijk?

De behandelingen van het persoonlijk behandelplan pijnlijk? Nee ik wil niet zegen dat ze pijnlijk zijn. Ik moet je eerlijk zeggen dat ongeveer 78% van onze cliënten of klanten het zelfs als ontspannend en prettig ervaart. En ja er kunnen behandelingen tussen zitten welke niet het prettigst aanvoelen, maar pijn is een groot woord.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden wordt er vaak gezegd. Maar onze huidexperts proberen alle behandelingen zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Wel is het zo dat je wel iets kunt voelen. Geef dit dan ook duidelijk aan bij onze Huidexpert.

Hoeveelheid behandelingen

Iedere huid is uniek, en ook iedere persoon is uniek. Zo spelen er meerdere facturen mee als we aan huidverbetering gaan werken. Denk aan medicatie, chronische aandoeningen of hormonen. Hierdoor kunnen we niet standaard zegen voor dit huidprobleem hebben we 6 behandelingen nodig. 

Vandaar dat wij werken met 3 verschillende behandelplannen van 6, 12 of onbeperkt. We zullen je tijdens het intake gesprek altijd duidelijk aangeven waarvoor we zouden kiezen als we het resultaat willen behalen wat jij voor oen hebt.

Onze losse behandelingen

Ook biedt Cleyo losse schoonheidsbehandelingen aan. Deze hebben niet onze voorkeur. Met deze behandelingen kunnen we niet de huidverbeteringsgarantie even welke we wel met enthousiasme kunnen even met onze persoonlijke behandelplannen op maat gemaakt. Heb je in plaats van een behandelplan liever een specifieke behandeling? Neem dan snel een kijkje! Om te kijken welke behandeling bij jouw past.

Heb je interesse in een behandeling?