Definitief ontharen

Lichaamshaar brengt veel ongemakken met zich mee. Tijdens de behandeling definitief ontharen van Cleyo worden korte en krachtige lichtflitsen afgegeven op de huid, waardoor het haar in de haarzakjes snel vernietigd wordt.

Hoe werkt het?

Tijdens de IPL of SHR behandeling worden korte en krachtige lichtflitsen afgegeven op de huid. Van deze energie wordt met een lichtfiltering een spectrum geselecteerd om zodoende een locatie effectief te kunnen behandelen. Bij ontharing is het doel om de energie via het aanwezige pigment in de haarwortel te verwarmen tot 70 graden. Deze wordt zodoende effectief geraakt en vernietigd.

Kan iedere haarkleur worden behandeld?

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn daarom niet altijd te behandelen, maar dat betekent niet dat iedereen die roodharig, grijs of blond is niet behandeld kan worden. Wij kunnen meerdere methodes inzetten. Zo kun je het beste de huidspecialist laten kijken of er pigment in de haar zit, voor een leek is dit vrijwel onmogelijk om te kunnen beoordelen. Deze check door de huidspecialist is volledig gratis binnen Cleyo. 

ipl ontharing laser cleyo oosterhout schoonheidssalon
1

Is de behandeling pijnlijk?

Wanneer tijdens de behandeling de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/tikje voelen, vergelijkbaar met een zacht tikje van een elastiekje dat tegen de huid slaat. Onze luxe apparatuur is voorzien van een speciaal koelsysteem waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Hierdoor hebben wij vele tevreden klanten mogen helpen met het definitief ontharen.

Hoeveelheid behandelingen

Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 6 á 12 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Wij adviseren elk jaar 1 á 2 onderhouds-behandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

man met groen ipl ontharing borst Cleyo Oosterhout

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van de gekozen zone. Je kunt overal op het lichaam de behandeling toepassen. Voor zowel vrouwen en mannen. Hierbij een kleine indicatie van de duur van diverse behandelingen:

Bovenlip  1-2 minuten

Oksels  5 minuten            

Bikinilijn 5 minuten    

Benen 30 minuten          

Rug 20 minuten                

Gelaat 15 minuten 

Armen 20 minuten        

Schouders 10 minuten      

Brazilian 15 minuten

intieme zones definitief ontharen - cleyo oosterhout

Intieme zones behandelen

Alle intieme delen bij zowel vrouwen als mannen kunnen bij ons definitief onthaart worden. Wij werken met het nieuwste IPL & SHR ontharingssysteem. Deze kan de volledige schaamstreek ontharen, en dit zonder pijn. 

Schaamhaar is zoals je weet stugger en dikker.
Het vereist een krachtig en nauwkeurig IPL/SHR ontharingsapparaat, oftewel Cleyo werkt met een van de beste en meest professionele IPL/SHR.

Daarbij werkt Cleyo enkel alleen met hoogopgeleide huid  specialisten en huid experts.

Wil je af van ingegroeide haren in je schaamstreek, rode pukkeltjes bij je bikinilijn of irritatie door stoppels in je liezen maak dan direct je afspraak.

Onze huid specialisten van Cleyo Skin Experts zijn gespecialiseerd in IPL & SHR behandelingen voor mannen. Zo kun je terecht voor zowel een kleine zone of  je complete lichaam. De IPL of SHR behandeling is effectief bij vrijwel alle huidtypes. Jarenlang is het ontharen bij de man een taboe geweest. Er wordt bij ontharingsbehandelingen vaak gedacht dat het alleen geschikt is voor vrouwen, terwijl mannen vaak kampen met overmatige haargroei. Nu is het de laatste jaren steeds populairder geworden bij mannen waardoor onze mannen klantenkring is gegroeid, ongeveer  40% van onze klanten zijn dan ook mannen.

Waar staat SHR voor? Deze vraag krijgen we regelmatig. Tijdens je eerste afspraak bekijken we welke behandelmanier het beste is voor je voor langdurig resultaat. SHR staat voor Strong Hair Removel. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en Laser. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. Wat als voordeel heeft dat diverse haarkleuren en haartypes ook gebruik kunnen maken van de ontharingsbehandelingen.

De  huid neemt het licht via achtereenvolgende flitsen van ons hoogwaardige apparaat op waardoor het wordt omgezet in warmte. Dit proces geeft een stimulans op de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw Collageen en Elastine.

Huidverbetering kan ingezet worden voor:

  • Huidverslapping
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Anti aging oftewel huidverjonging
  • Grove poriën
  • Couperose en/of Rosacea
  • Acne en/of  onzuiverheden
  • Pigmentatie door bijvoorbeeld zonschade

Online een cadeaubon kopen

Jawel, je kunt online een cadeaubon kopen, welke rechtstreeks in je mailbox terechtkomt zo heb je elke minuut van de dag een tof cadeau om te geven en zeker ook om te krijgen. De cadeaubon voor het definitief ontharen kun je vanaf €5,- tot elk gewenst bedrag kiezen.

Belangrijk om te weten is om voor en na de behandeling onze adviezen goed door te nemen. Wij hebben op de volgende pagina alles even goed en handig voor je uitgewerkt. Let er op dat je de juiste Protector in huis hebt. En als je snel last hebt van een geïrriteerde huid dan kun je alvast de Aloe Vera Calming Gel bij je in de kast hebben staan.

Zorg er wel voor dat je 24-48 uur van tevoren geschoren hebt. 

Reviews van klanten

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?