SHR

Wat is SHR?

De SHR (Super Hair Removal) is de benaming hiervan welke zorgt voor definitieve ontharing. De SHR methode zorgt voor een gelijkmatige/geleidelijke verhitting van de haarfollikels. Dit zorgt voor minder pijnsensatie, diepere opwarming van de follikel. Dit gebeurt in een bewegende inmotion techniek.

De behandeling is nagenoeg pijnloos aangezien de huid direct gekoeld wordt met de gekoelde kop omdat er langzaam warmte opgebouwd wordt in de huid.

Kan iedereen worden behandeld met SHR?

SHR ontharing is geschikt voor alle huidtypes en met name geschikt voor dunne beharing. Toch is deze methode niet voor iedereen geschikt. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, mag je geen SHR behandeling ondergaan. Ook zijn er een aantal haarsoorten die weinig energie opnemen, hier zul je dan ook rekening mee moeten houden als je bijvoorbeeld  blond, rood of grijs haar hebt. Het resultaat kan hierdoor anders zijn.

shr ontharing cleyo

Hoe verloopt een behandeling?

De tijdsduur van de behandeling hangt af van de gekozen zone van het definitief ontharen. Dit bespreek je samen tijdens de intake of de eerste behandeling met de Huid Expert van Cleyo.

Zodra alles akkoord is mag jij plaats nemen op de behandelstoel. De gekozen zone voor het ontharen wordt goed schoongemaakt en je krijgt een speciale bril op tijdens de behandeling die de ogen beschermt tegen de lichtimpulsen. Mocht je tatoeages of moedervlekken hebben kleurt onze Skin Expert van Cleyo deze wit in om pigmentverschil te voorkomen. De huid
wordt ingesmeerd met een transparante gel. Vervolgens wordt de huid blootgesteld aan de lichtimpulsen.

Hoeveelheid behandelingen

Wij adviseren je om deze informatie zorgvuldig te lezen. Het is goed om te realiseren dat jouw persoonlijke situatie echter anders kan zijn dan beschreven. Gemiddeld zijn er tussen de 6 en de 10 behandelingen nodig. Echter kan de Huidexpert je het beste advies geven over hoeveel behandelingen ongeveer ze denkt nodig te hebben.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?