Persoonlijk Behandelplan

Iedere huid is anders…….Iedere huid is uniek, en hoort hierdoor anders behandeld te worden.

Onze behandelmethodiek

Cleyo heeft een geheel eigen behandelmethodiek ontwikkeld en is hiermee de enige en uniek in Europa. Doordat wij ons steeds blijven innoveren, vernieuwen en ontwikkelen op het gebied van huidverbetering, wordt Cleyo vaak uitgenodigd op diverse exclusieve Events omtrent vernieuwingen binnen de Beauty Branche. Cleyo is ervan overtuigd dat iedere huid anders is. Je kunt je wel voorstellen dat als je graag huidverjonging wilt creëren en je vriendin ook, dat jullie huidtypes nooit exact hetzelfde zijn.

 

Cleyo gaat verder

Iedere huid is uniek. Vaak denk je ‘ik heb een droge huid’, terwijl als wij gaan kijken naar wat er in de huid zich afspeelt er waarschijnlijk niet naar boven komt dat de huid droog is. Wij van Cleyo Skin Experts vinden het als Huid Expert belangrijk om naar oorzaken van het probleem te zoeken in plaats van het probleem tijdelijk te onderdrukken wat velen doen. Het is dan ook niet voor niets dat wij Huid Experts van Cleyo doorgaan waar schoonheidsspecialisten stoppen of niet meer verder kunnen om het huidprobleem te verbeteren. Bij Cleyo kijken we anders, wij letten op:Huidstructuur

 • Huidtype
 • Medicatiegebruik
 • Voedingspatroon
 • Allergieën
 • Zuurtegraad van de huid
 • Hoe is het genezingsproces van de huid
 • Hoe kunnen de we de pH waarde van onze cliënt verplaatsen
 • Welke regelmaat is er nodig
 • Welke patronen moeten er doorbroken worden
 • Wat is de geschiedenis geweest
 • Stand van de poriën
 • De oppervlakte van de huid
 • De doorbloeding
 • Eventuele stollingen of verklevingen
1
succesverhaal

Huidscan

Daarnaast brengen wij je huid in kaart doormiddel van de huidscan waarbij wij 6 foto’s met verschillende lichtfuncties maken zodat we dieper in de huid kunnen kijken. Hiermee maken we dingen zichtbaar die op dat moment met het blote oog nog niet te zien zijn. Zo kunnen wij exact zien wat de behoefte van jouw huid is, en hoe we het snelst een uitzonderlijk mooi resultaat kunnen creëren. Doormiddel van ons persoonlijk behandelplan, gaan we niet het probleem onderdrukken, maar gaan we bekijken wat de oorzaak van het probleem is. Door deze in kaart te brengen kunnen we dit samen gaan oplossen. Dat is onze kracht omtrent huidverbetering. Onze Skin Experts staan graag voor je klaar, om een persoonlijk behandelplan voor je uit te meten en op te stellen.

acne
iPad scan cleyo huidverbetering

Resultaat in huidverbetering

Verder brengen wij je huid in kaart doormiddel van de huidscan waarbij wij 6 foto’s met verschillende lichtfuncties maken zodat we dieper in de huid kunnen kijken. Hiermee maken we dingen zichtbaar die momenteel met het blote oog nog niet te zien zijn. Zo kunnen wij exact zien wat de behoefte van je huid is, en hoe we het snelst een uitzonderlijk mooi resultaat kunnen creëren. 

SUCCESVERHALEN LEZEN?

Wat is downtime

De downtime is eigenlijk het proces na de behandeling welke je bent ondergaan tot dat de huid volledig is genezen. Zo kan het zijn dat je vanuit de Huid Expert een extra crème krijgt welke je de eerste 3 dagen moet gebruiken na de behandeling om bijvoorbeeld de roodheid uit het gelaat te halen, of juist om de huid sneller te laten genezen.

Persoonlijk behandelplan een aanrader?

De Huid Expert kijkt samen met jou wat je het beste kunt doen. De keuze ligt dan ook altijd bij jezelf. Ben jij ervan overtuigd dat je ergens anders in betere handen bent, dan ben je vrij om daarnaar toe te gaan. Weet echter wel dat wij de huidverbeteringsgarantie hebben en deze ook kunnen geven op een mooi resultaat. Onze Huid Experts van Cleyo Skin Experts gaan vele stappen verder dan een Schoonheidsspecialiste.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?