Cleyo oosterhout

wat is floaten

het gevoel gewichtloos te zijn

Het gevoel van gewichtloosheid is ontzettend ontspannend en rustgevend. Het zou helpen om stress los te laten, slapeloosheid te verminderen en het bevordert het herstel van je spieren na het sporten. Een uur floaten staat zelfs gelijk aan vier tot zes uur slaap! Heb je snel last van overbelaste spieren? Of heb je iets te hard getraind? Tijdens het floaten ben je gewichtloos. 

 

Hierdoor kun je je spieren niet belasten, waardoor je spieren sneller zullen herstellen. Ook mensen met reumatische klachten kunnen om dezelfde redenen baat hebben bij een floatingsessie. Als klap op de vuurpijl is een floatingsessie ook nog eens goed voor je huid. Het zout in het zoutwaterbad zorgt er namelijk voor dat je huid wordt gezuiverd. Vooral mensen met Psoriasis en Eczeem kunnen hier veel baat bij hebben.

floatroom cleyo oosterhout
floaten is rust en ontspanning in oosterhout bij cleyo

60 minuten floaten

Hoe ziet een floatsessie eruit

Wist je dat...

research en ervaringen

Ervaringen en onderzoeken hebben aangetoond dat floaten zeer positieve effecten heeft als verhoging van sportprestatieniveaus, vermindering van pijn bij blessures en kortere herstelperiodes. Daarnaast zijn positieve effecten aangetoond op het terrein van stress, creativiteit, verslavingen, etc. Wetenschappelijke onderzoeken met floaten bij onder meer tennis, basketbal en roeien hebben positieve resultaten aangetoond.
Je kunt alleen floaten bij de hoofdvestiging in Oosterhout.

magnesium heeft een helende werking

Samen genieten is samen floaten...

Wist je dat je ook kunt duo floaten...

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?