Pedicure

Geef je voeten de aandacht en verzorging die ze verdienen. Gemiddeld zetten mensen 8.000 stappen per dag, waardoor voeten iedere dag enorm veel te verduren krijgen. Voorkom vervelende kwaaltjes door op tijd te starten met verzorging.

Voeten

Voeten worden vaak verstopt, in sokken en schoenen, hierdoor verlies je de aandacht hiervoor. Toch hebben ze veel te lijden, we gebruiken ze elk uur van de dag. We staan en lopen waardoor je voeten onder druk komen te staan. Het is dan ook belangrijk om je voeten goed te verzorgen en hier de juiste aandacht aan te geven. Bij Cleyo Skin Experts ben je welkom in diverse locaties om de juiste voetbehandeling voor jouw voeten te krijgen.

Anamese

We starten de voet behandeling met een anamese oftewel een intake en bekijken we de voet grondig. Ook stellen we je een aantal vragen over klachten, dagelijkse werkzaamheden et cetera Ook de stand van de voet bekijken wij. Dit doordat we hiermee direct de juiste behandelingen kunnen uitzetten en de eventuele klachten binnen een aanzienlijk korte termijn kunnen verminderen.

Pedicure Spa

Wil jij je voeten extra verwennen en genieten in rust van de juiste wellness voetbehandeling, dan kan ik je aanraden om de pedicure spa te boeken. Dit is een ontspannende voetbehandeling waar je voeten als koning of koningin van deze tijd worden behandeld en verzorgd.

Sporters

Als je sport, belast je de voeten extra. Sportschoenen kunnen bovendien zorgen voor blaren en wondjes. Om je voeten in topconditie te houden en blessures te voorkomen zijn regelmatige behandelingen door de pedicure een must. De pedicure kan je ook adviseren bij de aankoop van de juiste sportschoen voor je voet.

Pedicure

De pedicure helpt je voeten beter verzorgen en geeft je het juiste inzicht hoe je ook zelf je voeten kunt verbeteren. Ook kun je denken aan het verwijderen van overmatig eelt, teennagels knippen en nog meer. Zelfs als jij geen klachten hebt is het juist van belang om een pedicure behandeling te boeken. Zo kijkt de pedicure of je je nagels niet te kort afknipt of dat er opkomende voetklachten aankomen. Gun je voeten een goede gezondheid en boek direct je afspraak in.

Waarom zou jij naar een Cleyo pedicure gaan:

  • Omdat je voeten gezien mogen worden
  • Omdat een verzorgd en gezond uiterlijk bij je past
  • Omdat je graag pijnloos sport
  • Omdat je op dit moment last hebt van je voeten

 

 

Pedicure wordt op onze volgende locaties gegeven

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?