FLOATEN BIJ CLEYO OOSTERHOUT

KOM HEERLIJK FLOATEN IN EEN OASE VAN RUST. GEEF JE LICHAAM DE RUST DIE HET VERDIENT, EN ONTDEK DAARNAAST DE TALRIJKE VOORDELEN VAN FLOATEN

MAGNESIUM BOOST

Floaten brengt magnesiumwaarden weer snel op peil. Het lichaam functioneert hierdoor weer optimaal omdat magnesium betrokken is bij de energiehuishouding. Daarnaast stuurt magnesium spierspanning en ontspanning aan met ruim 300 andere vitale processen in het lichaam.

MEER ENERGIE

Vermindert de aanmaak van Cortisol en bevordert de aanmaak van Endorfine. Voel stress van je afglijden tijdens een prikkelvrije floatsessie. Floaten werkt verkwikkend en revitaliserend. Breng de energie weer terug in je lichaam na een enerverende week of ga deze vol vertrouwen tegemoet.

LICHAAMSHERSTEL

Lichaam en geest zijn compleet ontspannen. Het vermindert allerlei lichamelijke klachten zoals spierpijn, reuma, rugpijn, migraine en blessures. Dit laatste maakt het zeer effectief voor sporters. Daarnaast ervaar je na intensief sporten dubbel positief effect!

WAT IS HET?

Floaten is heerlijk drijven in een cocon gevuld met Magnesiumsulfaat wat zorgt voor ontspanning van je spieren en geest zonder externe prikkels. Het water heeft een constante temperatuur van 35,5 graden en doordat de float gevuld is met deze minerale stof krijg je een enorme aanvulling op Magnesiumgebied welke de huid opneemt.

floaten in het flatbad bij cleyo oosterhout

RIJK AAN MAGNESIUM

Magnesium zorgt voor de energiehuishouding en stuurt spierspanning en ontspanning aan en nog veel meer vitale processen in je lichaam waardoor je echt een heerlijk verkwikkend gevoel hebt na een floatsessie. Floaten is ook zeker een aanrader voor het verminderen van stress en werkt als een complete reset van je lichaam en geest. Het floaten vermindert de aanmaak van Cortisol en bevordert de aanmaak van Endorfine waardoor je de stress letterlijk voelt verdwijnen.

Online cadeaubon kopen

Wist je dat je online direct je cadeaubon kan kopen voor het floaten  in locatie Oosterhout. Zo heb je op elk gewenst moment van de dag het juiste cadeau. Je ontvangt direct na aankoop de giftvoucher in je mailbox. Je kunt je online cadeaubon kopen vanaf €5,- tot elk gewenst bedrag.

cadeaubon voor website cleyo.eu

Duo floaten

Een unieke beleving samen ervaren? Dat kan doormiddel van onze duo floatsessies. Je hebt samen je eigen privé ruimte, waar ook de douche zich bevind. Geniet en ontspan samen. Hierbij heb je keuze uit 30 -60- 90 minuten floaten,

 

Ook te combineren met bijvoorbeeld een Wellness Treatment

Hoe gaat een floatsessie?

Hoe gaat een floatsessie in zijn werk. Je hebt de keuze om naakt of in badkleding tegaan. De ruimte voor het floaten is privé met douche en kleed gedeelte. Deze kun je afsluiten doormiddel van een slot op de deur.

Leuke tip, je kunt ook duo floaten, zo kun je samen ontspannen.

 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?