Floaten doe je bij Cleyo Oosterhout

voordelen van het floaten

CLEYO FLOAT oosterhout

Gewichtloos

Het is een bijzondere ervaring, in het begin een beetje vreemd, want je bent gewichtloos en zonder prikkels drijf je op zout water in je eigen floatruimte, het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. 

De doorbloeding verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, de bloeddruk en hersenfrequentie dalen.

ALLE VOORDELEN VAN HET FLOATEN

STRESS VERMINDERING

floaten werkt preventief tegen stress en is stressverlagend

CONCENTRATIE

floaten verbetert je concentratie en creativiteit

HELPT SPORTERS

floaten bevordert je herstel na een lichamelijke prestatie

floaten in het flatbad bij cleyo oosterhout

VERLICHT PIJN

floaten verlicht (chronische) pijn, zoals bijvoorbeeld bij Reuma en Migraine

JE MENTALE GESTELDHEID

floaten stimuleert je mentale gesteldheid

1 UUR = 5 UUR SLAPEN

floaten staat gelijk aan 5 uur slaap en bestrijdt daarmee vermoeidheid

DOORBLOEDING

floaten kan de bloedsomloop verbeteren

floaten is rust en ontspanning in oosterhout bij cleyo

Heb je nog een vraag over het floaten?

Magnesium voor thuis

Geniet thuis van een ontspannen bad en verhoog op een gemakkelijke en effectieve wijze je magnesiumgehalte in je lichaam. Magnesium Chloride is nodig voor het optimaal houden van je gezondheid en je vitaliteit.

Onze eigen Magnesium van Cleyo , komt dan ook rechtstreeks vanuit de unieke en exclusieve bron waarmee onze bijzonder ontspannende floatcabines ook voorzien zijn. Deze leveren de benodigde Magnesium Chloride direct via de huid naar de cellen. 

Zo koop je voor thuisgebruik al een emmertje van 1KG voor slechts €14,95.

emmertje magnesium floatzout voor thuis cleyo oosterhout

Magnesium helpt sporters

Heb jij een actief leven, ben je veel in beweging en vind je het belangrijk om goed te presteren tijdens het sporten? Je lichaam heeft gemiddeld ongeveer 10 tot 20 procent meer Magnesium nodig tijdens het sporten dan in rust. Het  hangt uiteraard af van de activiteit welke je uitvoert. Magnesium is tijdens het sporten nodig om de spieren te voorzien van bloedsuiker en te ontdoen van melkzuur. Melkzuur kan zich tijdens het sporten opbouwen met vervelende spierpijn tot gevolg. Je kent het vast wel! Wil jij van het sporten sneller herstellen en minder last hebben van spierpijnen en spierkrampen, boek dat direct via de onderstaande butten je floatsessie in.

Diabetes en floaten

Floaten en diabetes wat hebben die nu samen gemeen. Eigenlijk niets, met diabetes heb je namelijk veel baat bij het floaten, want wist je dat bijna de helft (48%) van de mensen met diabetes type 2 een intracellulair tekort heeft aan Magnesium? Dit maakt het veel lastiger voor Insuline om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Je begrijpt dat floaten in onze floatbaden samen met het Magnesium hierin een positief effect heeft voor mensen met diabetes type 2. 

cleyo-oosterhout

Floaten helpt tegen Migraine

De kenmerken van Migraine zijn vaak misselijkheid, overgeven en overgevoelig zijn voor licht en geluid. Cleyo hoopt natuurlijk dat jij niet bekend bent met deze symptomen. Heb je deze wel en ervaar je vaak Migraine, dan is floaten echt iets voor jou. Uit diverse onderzoeken is uitgewezen dat Magnesium floatbaden Migraine kunnen voorkomen, genezen en/of verminderen. 

Depressie en floaten

Magnesium speelt een belangrijke rol in je hersenfunctie en lagere magnesiumwaarden kunnen het risico op een depressie bij je wellicht verhogen. Misschien heb je zelf last van depressie(s), stress of een wisselende gemoedstoestand. Hierbij kan floaten  helpen. Voor jou de ultieme manier om een oase van rust te ervaren en volledig te ontspannen.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?