sportvasten bij cleyo

Sportvasten is geen dieet,
het is een trainingsmethode.

Het doel is dat jij je fitter en energieker voelt en dat je een gezond gewicht bereikt én behoudt. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).

Je start met een periode van tien dagen hier streef je naar het maken van de zogenaamde ‘Metabolic Switch’: de overgang van suiker- naar vetverbranding. Afvallen is hierbij niet de hoofdrol maar een leuke bijkomstigheid, jouw doel is het verbeteren van jouw sportprestaties. Als jij exact de kuur uitvoert  halen je spieren na de kuur méér energie uit vet en minder uit suikers.

Zo start je voor elke maaltijd met het drinken van  je ‘Metabolic Switch’, dit is jouw toverdrankje van de kuur sportvasten: in water opgeloste aminozuren die je hersenen het signaal geven ‘jij gaat fantastisch te werk’ en zo kun jij het goed volhouden.

Wel is belangrijk dat jij elke dag sport het liefste elke dag een half uurtje cardio training. Onze coach kan je dan ook precies vertellen welke hartslag je het beste kunt aanhouden tijdens het sporten om zo beter resultaat van het sportvasten te krijgen. 

Liever een video kijken over sportvasten?

de voordelen Van sportvasten

Waaruit bestaat het sportvasten pakket

  • Supplementen pakket voor 10 dagen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren te voorkomen. Hiermee houd je de werking van je brein, je fitheid en je immuunsysteem en je spierkracht op peil en stimuleer je de vetverbranding.
  • Uitgebreid voedingsschema voor de afbouw- en opbouwdagen.
  • Boodschappenlijst.
  • Uitleg en persoonlijke begeleiding van gecertificeerde Coach.

Ja, ik heb nog een vraag over het sportvasten.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?