WANDELVASTEN

Bij dagelijks wandelen verlaag je je bloeddruk en het cholesterolgehalte in je bloed

Hoe is wandelvasten ontstaan?

Wandelen is de meest natuurlijke vorm van duurtraining voor de mens. Onze verre voorouders waren ‘Jager-Verzamelaar’ en zowel tijdens het jagen als verzamelen was de basis wandelen. Het spiervezeltype dat voornamelijk wordt gebruikt bij het wandelen heeft in potentie een groot duurvermogen en kan snel switchen naar vetverbranding.
De transformatie die men doorgaat tijdens de 10-daagse Wandelvastenkuur is zowel fysiek als mentaal merkbaar. Dagelijks stevig wandelen, bij voorkeur buiten in de natuur, levert veel op: je valt af, krijgt meer focus en energie en je algehele gezondheid zal verbeteren.

Kan iedereen wandelvasten?

Bijna iedereen kan starten met wandelvasten. Er zijn een aantal contra indicaties (bijna nihil, maar ze zijn er wel). Contra indicaties zijn bijvoorbeeld eetstoornissen, diabetes type 2 wanneer er insuline gespoten wordt. Benieuwd of wandelvasten echt jouw kickstart is?

WV_omdoos.md

Hoeveel dagen is een kuur?

De kuur van het wandelvasten  van fittergy duurt 10 dagen. Hierbij werk je met afbouwdagen, vastendagen en opbouwdagen. Tevens slik je de juiste vitamines en mineralen welke bijgeleverd zitten in je pakket.

Plan elke dag om 2x 30 minuten of 1x 60 minuten te gaan wandelen.

Voor wie is wandelvasten bijzonder geschikt?

  • Dames in de overgang
  • Mensen die het moeilijk vinden om af te vallen
  • Personen die conditieverbetering willen
  • Mensen welke willen afslanken
  •  Personen welke hun gezondheid willen verbeteren
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?