Hi,
Ik ben Annabel van den Broeke uit Oosterhout. En werk als Visual Merchandiser bij Adidas. Door mijn drukke bestaan nam ik weinig tijd voor mezelf en ging alle tijd naar mijn kinderen, vriend en mijn werk. Echter vergat ik mezelf.
Mijn huid zag er moe uit, rondom mijn ogen waren de kraaienpootjes al zichtbaar met enorm donkere kringen onder mijn ogen. Doordat ik opging in de drukte kreeg ik vaker onzuiverheden…Ik voelde me niet prettig met mijn huid.


Ik kwam met CLEYO in aanraking door het Kick On Event, ik voelde me hier enorm prettig, geen hoge drempelvrees, er ging echt een wereld aan nieuwe informatie en persoonlijke aandacht voor mij open. Zo heb ik nog nergens deze oprechte interesse meegemaakt. 


Op het Kick On Event kreeg ik direct producten en duidelijke beschrijvingen mee. Ik ben gelijk heel consequent de producten 2 keer per dag gaan gebruiken en ik voelde gewoon mijn huid al snel strakker worden en zag mijn kringen onder mijn ogen verminderen. Je voelt gewoon dat het product direct werkt zodra je het op je gezicht aanbrengt, het voelt heel erg prettig aan. Ook de behandelingen bij CLEYO dragen bij aan dit succes, ontspannen, relaxen en even genieten van me-time, maar toch ook intensief. Enorm dankbaar voor wat CLEYO voor mij gedaan heeft. Mijn huid straalt weer en ziet er verzorgt en stralend uit!


Ik zou dit zeker aan vrienden en familie adviseren, ik wist niet eens dat zoiets bestond, maar nu heb ik het echt ervaren dat het kan zonder medische middelen en enge crèmes.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?