Succesverhaal: Annabel v/d Broeke

Hi,
Ik ben Annabel van den Broeke uit Oosterhout. En werk als Visual Merchandiser bij Adidas. Door mijn drukke bestaan nam ik weinig tijd voor mezelf en ging alle tijd naar mijn kinderen, vriend en me werk. Echter vergat ik mezelf.
Mijn huid zag er moe uit, rondom mijn ogen waren de kraaienpootjes al zichtbaar met enorm donkere kringen rond mijn ogen. Doordat ik opging in de drukte kreeg ik vaker onzuiverheden…Ik voelde me niet prettig over mijn huid.


Ik kwam met CLEYO in aanraking door het Kick On event, ik voelde me hier enorm prettig, geen hoge drempelvrees, er ging echt een wereld aan nieuwe informatie en persoonlijke aandacht open. Zo heb ik nog nergens deze oprechte interesse meegemaakt. 


Op het Kick On event kreeg ik direct producten en duidelijke beschrijving mee. Ik ben gelijk heel consequent de producten gaan gebruiken. Twee keer per dag en ik voelde gewoon mijn al zo snel strakker worden en mijn kringen onder mijn ogen verminderen. Je voelt gewoon dat het product direct werkt zodra je het op je gezicht aanbrengt, voelt heel erg prettig aan. Ook de behandelingen bij CLEYO dragen bij aan dit succes, ontspannen, relax even genieten van me-time, maar toch ook intensief. Enorm dankbaar voor wat CLEYO voor mij gedaan heeft. Mijn huid straalt weer en ziet er verzorgt en stralend uit!


Ik zou dit zeker aan vrienden en familie adviseren, ik wist niet eens dat zoiets bestond, maar nu heb ik het echt ervaren dat het kan zonder medische middelen en enge crèmes.