Succesverhaal: Els de Bont

DE SPIEGEL VAN VIJAND NAAR BESTE VRIEND!

Hi, ik ben Els uit Raamsdonksveer, mijn beslissing om samen met Cleyo te werken is de beste keuze van mijn leven geweest. Op de kick-off zaten we met een groep met mensen die allemaal gelijk zouden starten, deze avond heeft me enorm veel stof tot nadenken gegeven. Wat een nieuwe informatie kreeg ik deze avond. Iets waar je echt iets mee kan, duidelijk en de perfecte uitleg.

Ik had vrij weinig zelfvertrouwen, heel eerlijk, ik had geen zelfvertrouwen wat ik dagelijks meerdere malen vermeed was mijn vijand: De Spiegel! Als ik hierin keek voelde ik mij een Pipo, ik liep altijd met een dikke bult en een enorm rode vlek op mijn gezicht. Iets waar ik me elke minuut van de dag voor schaamde. Dit gaf mijn persoonlijke leven een enorme knauw en deed me veel pijn.

Er werd Rosacea geconstateerd, een huidaandoening, een waarvan je zelfvertrouwen ver naar beneden wordt gehaald… ik wilde hiervan af maar hoe…?

Ik besloot voor mezelf te kiezen en dit met beide handen aan te grijpen. De kick-off werd gegeven door Leentje en Rowin, welke 2 ongelofelijk meedenkende en professionele personen zijn. Voor hun durfde ik mijn verhaal te doen, hoe ik me voelde, wat het met me deed en hoe graag ik hiervan af wilde.

Alles werd erbij gehaald om te bekijken, wat en hoe de triggers waren, mijn leven, mijn eetgewoontes, medicatie, stress eigenlijk alles werd serieus bekeken. Met mijn gezicht ging ik in de huidscan waarbij ze alles konden zien, en zo een persoonlijk behandelplan speciaal voor mij op konden zetten. Ook zelf moest ik aan de slag, er werd gezegd, we moeten wel samen werken. Leentje gaf aan als ik me voor de volle 100% inzet, verwacht ik dit van jouw exact hetzelfde.

De behandelingen en de producten gaven direct na de eerste behandeling al een resultaat waarvan ik dacht: dit kan niet waar zijn…. Al zoveel verschil! De producten zijn echt 5 sterren de luxe, ik kan me geen betere producten wensen, ze doen wat ze beloven en meer zelfs dan ik had verwacht. Het ritueel voor het gebruik van de producten zaten vrij snel in mijn systeem, ik werd door meerdere kanalen steeds door Cleyo getriggerd zodat het productgebruik snel in mijn dagelijkse planning zat.

Tijdens de behandelingen werd alles letterlijk tot op het bot uitgelegd wat er ging gebeuren en wat me na de behandelingen te verwachten stond. Zo kreeg ik ook duidelijke nazorg, informatie over de de do en de don’ts.

Waar ik van stond te kijken was dat er een calamiteiten nummer werd gegeven met 24 uurs service, mocht ik extra vragen hebben of extra ondersteuning nodig hebben kan ik deze 24 uur per dag bereiken. De lijnen zijn kort en duidelijk met snelle actie.

Wat fijn is aan Cleyo is dat je gewoon jezelf kunt zijn, ik hoefde me niet beter voor te doen dan dat ik was. Voelde me enorm vertrouwd en op mijn gemak. Cleyo is exclusief en persoonlijk waar ze alles nachecken. Iedere persoon is uniek en iedere huid is uniek waren hun woorden, dit vraagt om de nodige aandacht en zorg.

Wat ik een enorm pluspunt vind is dat alles op maat wordt gemaakt en je 1 op 1 exclusief wordt behandeld. Niet dat je een standaard behandeling krijgt, maar iets wat speciaal op mij werd afgestemd, hierdoor heb ik tastbaar en extreem zichtbaar resultaat al na de eerste behandeling.

Ik zou dit iedereen aanraden, omdat ze echt naar je als persoon zelf kijken, de service is uitmuntend en de producten een enorm verschil geven. Dit in combinatie met het persoonlijk behandelplan heeft mij een top resultaat geleverd. En raad eens…..ik kijk weer in de spiegel. 

Leentje en Rowin enorm bedankt!

Lieve groet, Els de Bont