Waarom je naar Cleyo Skin Experts Den Haag moet komen

Cleyo Skin Experts Den Haag ligt natuurlijk in het prachtige Den Haag, daarbij ben je binnen 15 minuten aan het mooie strand van Scheveningen. Zo kun je natuurlijk een mooie dag combineren met een heerlijke behandeling en een dagje strand. Mits het goed weer natuurlijk ;-). Als je een afspraak maakt, zul je deze hebben met mij, Mandy Havenaar, zelf ook woonachtig in Den Haag.

Huidverbetering

Vanuit CLEYO Skin Experts werken wij met natuurlijke en huidverbeterende producten en apparatuur. We blijven continu innoveren met de nieuwste en beste technieken welke er op de Europese markt te vinden zijn. Doordat Cleyo Skin Experts een franchise organisatie is, zijn we als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen op huidverbeterende technieken in Europa. Daarbij komt nog dat Cleyo Skin Experts in 2019 in de top 3 heeft gestaan van Beste Franchise organisatie van Nederland. Fantastisch om als organisatie deze titel in ontvangst te mogen nemen.

Leentje Henraat de oprichtster van Cleyo vanaf 2008, heeft meerdere bekende titels op haar naam staan in de wereld van Huidverbetering, niet alleen in Nederland maar zelfs ver over de grenzen. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat Leentje Henraat van Cleyo Beauty Professional mij persoonlijk heeft opgeleid tot DE Expert in huidverbetering. Doordat ik zeer strikte privé opleidingen heb gekregen, blijf ik up to date en kan ik zeggen dat ik start, waar andere schoonheidsspecialisten stoppen. Dit is dan ook de reden waarom ik als Cleyo Skin Experts Den Haag de 80% huidverbeteringsgarantie kan geven.

gezonde huid cleyo skin products

Iedere huid is uniek…

Iedere huid is uniek en geen enkele huid is hetzelfde, deze hoort dan ook de juiste aandacht en behoefte te krijgen, door middel van een uitgebreide screening oftewel een intake, kan ik direct op zoek gaan naar de juiste behoeftes van jouw huid. Hier ga ik samen met Leentje Henraat het volledige behandelplan voor maken om zo tot unieke en snel gerichte resultaten te komen, waar jij als persoon langdurig van kunt genieten.

De 3 beloftes welke ik voor jou heb vanuit Cleyo Skin Experts Den Haag heb zijn:

1. Ik zorg dat je huid gaat stralen zoals deze nog nooit heeft gedaan.

2. Ik geef de 80% huidverbeteringsgarantie

3. Resultaat op natuurlijke huidverbetering

Jouw huid weer laten stralen op een natuurlijke wijze is mijn commitment, om deze binnen een aanzienlijk korte tijd op het juiste huid niveau te brengen. Buiten dit alles hebben we nog 6 kenmerken waaraan je klanten kunt herkennen die bij Cleyo Skin Experts zijn geweest:

1. Zelfverzekerd

2. Geen botox of fillers

3. Natuurlijke uitstraling

4. Stalende/ gezonde huid

5. Vertellen dit door aan kennissen en vrienden

6. Dragen weinig make up

Jij verdient dit ook!

Dit alles kan ik als persoon ook jou gunnen, aan jouw de vraag of jij dit voor jezelf over hebt en wilt genieten van een gezonde natuurlijke huid. Je kunt dan je screening oftewel de intake inplannen bij Cleyo Skin Experts Den Haag, en maak ik de juiste tijd voor je vrij om je te kunnen helpen met de start van jouw transformatie. Tot snel bij Cleyo Skin Experts Den Haag.

Love and care, Mandy Havenaar

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?