Door ‘CLEYO” ben ik niet alleen zelfverzekerd geworden, maar sta ik veel gelukkiger in het leven!

Hi, ik ben Claudia uit Oosterhout,
In de eerste instantie zat ik enorm met mezelf in de knoei, alles zat me tegen, het leek wel of ik een of andere magneet was die alleen maar negativiteit aantrok.

Ik heb mijn volledige commitment gegeven aan CLEYO Skin Experts om mijn huid te verbeteren, maar niet alleen ik gaf commitment, ook Cleyo haar medewerkers gaven hun volledige commitment aan mij om samen met mij aan de slag te gaan. Dit alleen al gaf me een boost van energie om juist te gaan knallen.

In deze korte periode van het persoonlijk behandelplan ben ik enorm gegroeid als mens, in mijn persoonlijke leven, als moeder voor mijn kinderen, maar het belangrijkste van allemaal, ik straal en geniet van elke dag. Als ik in de spiegel kijk voel ik me heerlijk en dit allemaal te danken aan CLEYO. Nogmaals bedankt en ik ga door, want voor resultaat moet je doen wat nodig is.

Ben jij ook benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon tips om je huid te verbeteren voor jezelf? Neem dan contact op met een van onze Cleyo Skin Experts locaties.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?