Waarom jij kiest voor Cleyo Skin Experts Winschoten

In Winschoten, hoog boven in Nederland ligt de mooie en huidverbeterende locatie van Cleyo Skin Experts in Winschoten, in de provincie Groningen. Is dit dicht bij jou in de buurt, dan kan ik je zeker adviseren eens een afspraak te maken voor een intake oftewel een huidanalyse gesprek. Deze is geheel kosteloos en wij kunnen je oprecht helpen met het verbeteren van jouw huidniveau. Of simpel gezegd, ik kan je helpen op een natuurlijke en biologische wijze je huid te verbeteren en mooi te egaliseren zonder hierbij botox of fillers te gebruiken of andere chemische stoffen welke de huid of je lichaam kunnen beschadigen.

Waarom kiezen voor Cleyo Skin Experts Winschoten:

 1. Ik ben oprecht en eerlijk naar je, ik wil je graag helpen met het verbeteren van jouw huid en wil je een boost aan charisma meegeven.
 2. Zo geef ik realistisch aan wat werkbaar is en haalbaar. Als iets niet haalbaar is geef ik dit ook aan.
 3. Ik doe geen valse beloftes.
 4. Je krijgt de 80% huidverbeteringsgarantie.
 5. Ik luister naar je en bekijk de oorzaak van het probleem.
 6. Ik maak een plan om het juist bij de kern aan te pakken en dit op te lossen, van enkel en alleen huidproblemen onderdrukken gaan jij en ik niet blij worden.

Cleyo Skin Experts Winschoten wordt geleid door mij, Linda van der Holt. Zo heb ik mijn passie en liefde gevonden in huidverbetering en hoe groter het huidprobleem is hoe mooier ik het vind om jou door een grote transformatie te laten gaan en je weer te laten stralen. Niet alleen de transformatie van de huid doet mij goed, maar ook jij als persoon groeit hiermee, je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid schiet naar een hoog level. 

Cleyo Skin Experts

Waardoor mij (Linda) altijd de huidverbetering heeft getriggerd is doordat ik zelf heb gevochten in mijn jeugdjaren tegen ernstige Acne, ik heb zoveel geprobeerd, zoveel gekocht en zoveel willen geloven. Enkel niets hielp in mijn beleving. Hierdoor werd ik gepest en extreem onzeker over hoe en wat het verder zou moeten met mijn huid, tja en mijn leven.

Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik zelf een huidexpert van de franchise organisatie Cleyo Skin Experts opgezocht en was ik een stuk zekerder van mezelf geweest toen in die periode. 

Waarom

Door dit alles ben ik me erin verder gaan verdiepen omdat ik wist dat het anders kon. Vervolgens heb ik mijn CIDESCO schoonheidsspecialiste diploma behaald. Maar dat vond ik niet genoeg. De basis van enkel en alleen schoonheidsspecialiste was niet genoeg voor mij. Ik wilde letterlijk alles over de huid weten, over het lichaam, over voeding en reacties. Kortom alles wat met invloed op huid te maken heeft, die informatie wilde ik opzuigen. Ik wist dat ik dat maar bij 1 persoon kon doen in Nederland en dat was Leentje Henraat van Cleyo Beauty Professional. Als er iemand alles kan vertellen over de huid dan is zij de juiste persoon.

Leentje Henraat is de pro onder de pro’s. Ik heb besloten om met haar te proberen in contact te komen en wilde hoe dan ook de 1 op 1 opleiding volgen. Hierna ben ik als franchisenemer met Cleyo Skin Experts Winschoten gestart, dit was de beste stap uit mijn leven om hiermee van start te gaan. Ik leer, blijf leren, ben doordat ik onder leiding van Leentje sta als een van de eerste in Europa op de hoogte van de nieuwste technieken, de nieuwste innovatie op huidverbetering en dat alles op een natuurlijk geheel Biologische & Vegan wijze. Ik hou ervan!  

Cleyo Academy

Zo kun je mijn klanten herkennen aan:

 1. zelfverzekerd en blij
 2. mooie en egale huid
 3. mooi, succesvol en gemotiveerd
 4. genieten van het leven
 5. hebben een boost aan charisma
 6. laten hun kennissen en vrienden kennis met mij maken

Daarbij komt ook nog dat er geen enkel persoon, dus ook geen enkele huid gelijk is. Hierdoor werk ik enkel met persoonlijke behandelplannen. Deze maak ik in samenspraak met Leentje dus speciaal op jouw huid afgestemd en uniek samengesteld. Zo nemen we een gehele screening door kijken we naar voeding. Ook medicatie, huidniveau, het huidpeil etc. om zo tot het beste resultaat binnen een aanzienlijk korte termijn te komen. We zoeken triggers op bij je en geven exact aan wat de mogelijkheden zijn zodat je van tevoren weet wat je kunt verwachten. 

Ik ben daarom dan ook de juiste huidspecialist oftewel Huid Expert voor jou om jouw huid te verbeteren. Cleyo draagt namelijk het huidverbeteringsgarantie zegel van 80% huidverbetering! 

Nu aan jou de vraag: Gun jij het jezelf om ook zo in het leven te staan en kies je nu voor jezelf? Wanneer mag ik jou ontvangen voor een persoonlijke screening. Oftewel intake? Zodat we op een natuurlijke Biologische en Vegan manier jouw weer laten stralen!

Love and care, Linda van der Holt

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?