VAN CARJACKING NAAR VERTROUWEN EN PROFESSIONALITEIT.

Hi ik ben Jacqueline van Gageldonk uit Oosterhout (NB). Door mijn verleden ben ik slachtoffer geworden van carjacking, tijdens mijn autorit stapte er iemand in mijn auto met een pistool op mij gericht, ik moest exact doen wat hij zei, doodsangst heb ik doorstaan, angst voor mijn leven.
Ik moest rijden, doorrijden, tot op een plek waar ik moest stoppen, daar was er een vluchtauto en de dader stapte uit, ik maakte mijn gordel los, maar moest blijven zitten…..Tot het moment dat de dader een molotov cocktail naar binnen gooide….en de auto in vlammen op ging, net als ik zelf door mijn vaatproblemen en meerdere klachten kon ik bijna niet weg…ik stond in brand…en wilde hulp…….
Na jaren en nog steeds onder behandeling bij het brandwondencentrum, wilde ik meer zelfvertrouwen, meer mooi zijn en me vertrouwd voelen zonder angst….niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn hele gezin.

Ik kwam in aanraking met Cleyo en dacht als ik niets probeer dan weet ik ook niets. Zo startte ik het intro programma resultaat van 14 dagen. Op de avond van de kick off werd ik hartelijk en vertrouwd ontvangen, er werd goed en deskundig naar mijn verhaal geluisterd, gekeken naar de mogelijkheden, ook mijn lifestyle, medicatie en voortgangsproces werd grondig onder de loep genomen om de juiste analyse te kunnen maken. Vaak is het ergens anders massaal en onpersoonlijk, bij Cleyo werd naar mij als persoon, mijn wensen en naar de mogelijkheden gekeken. Zij stelden een geheel persoonlijk behandelplan op, met de juiste begeleiding.
De behandelingen hiervan werden van tevoren goed besproken, tijdens de behandeling kreeg ik de juiste informatie, begeleiding en nazorg ook na de behandelingen. Zelfs via WhatsApp kreeg ik extra tips en tools toegeworpen. De behandelingen zelf heb ik als zeer prettig ervaren.
Tijdens het behandelplan kreeg ik speciale producten specifiek voor mijn huid. Deze doen daadwerkelijk echt wat ze beloven.

Als ik moet kiezen tussen naar een dermatoloog gaan of naar Cleyo, zou ik iedereen willen aanraden om eerst langs Cleyo te gaan, het vertrouwen, het 1 op 1, het persoonlijke behandelplan, en een eerlijke en oprechte analyse. Eerder heb ik deskundigheid op zo’n hoog level nog nooit eerder meegemaakt.
Ik ben enorm blij met de hulp, service en het vertrouwen van Cleyo.

Liefs,
Jacqueline van Gageldonk

intro van Gageldonk
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?