100% natuurlijke huidverzorging en huidverbetering

Je huid heeft verschillende functies zoals bescherming tegen vuil en het op peil houden van temperatuur en vocht. Ook helpt je huid je bij het afvoeren van afvalstoffen, dit is iets waar vele mensen geen idee van hebben. Het is dus belangrijk om extreem goed voor je huid te zorgen.

aloe vera calming gel

Natuurlijke huidverzorging en huidverbetering van Cleyo Beauty Products is geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. Dit is voor
je lichaam en je huid normaal, geen vreemde enge synthetische stoffen waar de huid van schrikt, en niet weet wat hij ermee aan moet. Onze Cleyo producten zijn 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier. Hierbij stimuleren ze de huid op huidverbetering op een natuurlijke en krachtige wijze, zonder synthetische stoffen.
Onze Cleyo producten bevatten geen synthetische stoffen. Synthetische stoffen kunnen de huid namelijk irriteren, uitdrogen of zorgen voor een allergische reactie of zelfs erger, nog meer schade toebrengen en het genezingsproces verstoren. Dit geldt vooral voor de zogenaamde hormoonverstoorders. Om die reden heb je bij ons de garantie dat al onze verzorgingsproducten bestaan uit ingrediënten van minerale oorsprong maar ook vrij zijn van:

• Synthetische geur- en kleurstoffen
• Synthetische conserveringsmiddelen
• Siliconen
• Genetisch gemanipuleerde ingrediënten

Waarom je huid kiest voor de natuur

Natuurlijke huidverzorging waarbij ook nog eens het product is ontwikkelt op uitzonderlijke huidverbetering. Zo zijn de Cleyo producten geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die hierin verwerkt zitten. Je lichaam herkent dit als een lichaamseigen stof. Onze natuurlijke verzorgingsproducten op basis van huidverbetering versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier. Alle ingrediënten in onze producten beschikken over een eigen en unieke en uitzonderlijk waardevolle werking, waarbij je binnen korte termijn tastbaar resultaat gaat ervaren.

Dit zorgt ervoor dat we voor ieder huidtype een juist verzorgingsproduct hebben. Iedere huid is namelijk anders, net zoals iedere persoon anders is….
Voor en duidelijk huidverzorging advies kunt u terecht bij een van onze Cleyo vestigingen, of kunt u online vragen stellen via ons contact formulier.

door: Leentje Henraat

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?