Hi,
Ik ben Mascha Heesbeen uit Oosterhout. Ik ben gestart met het introductie programma van CLEYO.

Ik geniet dagelijks van mijn gezin, alleen staat een gedeelte van mijn lichaam mijn geluk in de weg. Ik heb last van Acne op mijn rug en mijn gezicht. Op mijn rug vind ik nog het ergste. Ik loop ook niet zomaar in een topje zonder schaamtegevoel. Zo smeer ik mijn rug in met foundation voor het sporten, zodat mijn medesporters mijn Acne niet kunnen zien…ik schaam me hiervoor. Door de laag foundation werd mijn gevoel van binnen een beetje beter…

Op het Kick On Event is op de avond zelf mij al enorm veel duidelijk geworden, als ik hiervoor wilde gaan, dan ook voor de volle 100% en niet voor minder. Ik wilde echt mijn huid verbeteren. Ook het gehele programma is een drive om door te gaan en niet bij de pakken neer te gaan zitten, en doen wat nodig is. Leentje sleept je er wel weer doorheen.

Mijn man en mijn dochter hebben mij geholpen, thuis moest ik namelijk ook aan de gang, en doen wat nodig is om mijn huid te verbeteren. Door de behandelingen die ik nog nooit had ondergaan en het gebruik van producten, is mijn Acne in een kleine 3 weken enorm veel afgenomen. Ik durf tijdens het sporten weer een topje aan, en dat is voor mij al een hele stap.

Het introductie programma is dit ook voor jou? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?