Laat je huid stralen net als de zon

Het mooie zonnige weer is alweer even in ons kleine kikkerlandje. We gaan dan allemaal heerlijk naar buiten en genieten van het mooie weer. Dit warme weer zorgt er ook voor dat we extra goed onze huid moeten verzorgen en bij moeten houden om de balans van de huid op pijl te houden. 

Wist je dat de huid het grootste orgaan is van het menselijk lichaam? Bij een volwassen persoon kan het oppervlak wel 1,5 tot 2 vierkante meter zijn en 15 tot 20 kilogram wegen. 

Je zult het vast en zeker al vaker gehoord hebben maar drink minimaal 1,5 tot 2 liter water. We verliezen door het zweten vocht en dat moet aangevuld worden. Zo blijft onze huid goed gehydrateerd. Water is tenslotte het hoofdbestanddeel van het menselijk lichaam. 

Als de zon buiten straalt willen we er zelf ook stralend uit zien. Daar zorgen we voor door middel van een goede verzorging van de huid.  Een goede verzorging begint naast de dagelijkse routine met een goede bescherming tegen de zon. 

Wij van Cleyo Skin Experts adviseren je elke dag in te smeren met een zonnebrand. Een zonnebrand met minimaal een factor 30 of hoger. En herhaal dit elke 2 uur voor een optimale bescherming.   

Het verouderingsproces

De zon is een van de factoren waardoor je huid sneller het verouderingsproces in gaat. Dit komt omdat de zon een hoge UV-straling heeft. Start daarom nu met een goede bescherming tegen de zon en vertraag dit proces. In andere blogs gaan wij hierop dieper in over waarom je jouw huid goed moet beschermen. 

Bij onze skin experts kunt u de zonnebrand voor het gelaat, de Sunscreen Spf50 krijgen. Deze Sunscreen Protector geeft je de juiste en goede bescherming tegen de zon.

Naast een goede en juiste bescherming werkt de Sunscreen Protector ook nog eens huidverbeterend. Je pakt hier 2 vliegen in een klap aan. Je brengt de Sunscreen Protector Spf50 aan naast je dagelijkse dagcrème. 

Om echt te gaan stralen als de zon, is een huidverbeterende behandeling essentieel.

Als huidinstituut vinden wij het belangrijk om het juiste advies en behandeling te geven en werken daarom ook met een huidverbetering-garantiezegel.

Na een behandeling kunt u al zichtbare resultaten zien. Hoe vaker je en meer regelmatig je een behandeling ondergaat, hoe meer resultaat je kunt verwachten. 

Bij Cleyo Skin Experts zijn er verschillende gelaatsbehandelingen die er voor zorgen dat jouw huid nog meer gaat stralen. Elke gelaatsbehandeling die je bij onze skin experts afneemt en ondergaat staat in het teken van huidverbetering. 

Iedereen mag genieten

Hoe fijn is het om heerlijk te genieten, te relaxen en misschien wel weg te dommelen in de stoel en ook nog eens je huid te laten behandelen met de juiste huidverbeterende producten en hierdoor je huid weer te laten stralen. Je huid is tenslotte jouw visitekaartje naar de buitenwereld. 

Naast een gelaatsbehandeling bij onze skin experts is het belangrijk om thuis verder te gaan met de huidverbetering. Cleyo Skin Experts heeft verschillende productlijnen om hiermee aan de slag te gaan. Ook onze productlijnen hebben de huidverbetering-garantiezegel. 

Door thuis verder te gaan met de verzorging zorg je ervoor dat het proces van de huid om te blijven stralen in gang blijft en niet stil komt te staan. 

Maak er een ochtend- en avondroutine van en herhaal deze dagelijks. Je zult zien dat het uiteindelijk geen routine meer is maar een gewoonte wordt. 

Elke huid is anders en uniek.

Wat de huid nodig heeft is afhankelijk van welk seizoen het op dat moment is, wat de staat van de huid is en wat de huid nodig heeft. Voor de beste resultaten adviseren wij je ieder seizoen een huidanalyse te doen bij ons. Dit adviseren wij omdat elk seizoen je huid een andere behoefte heeft. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat de huidige behoefte van jouw huid is?, maak dan nu een afspraak met een van onze Cleyo Skin Experts. Wij gaan dan een huidanalyse en/of een huidscan doen, zodat jouw huidadvies up to date is. Onze huidanalyse is geheel vrijblijvend.

Al onze producten zijn biologisch, vegan en dierproefvrij

Cleyo Skin Experts is het huidinstituut wat werkt met een huidverbetering-garantiezegel en wij gaan verder waar andere schoonheidsspecialisten stoppen. 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?