OUDER WORDEN GAAT NIET ZONDER SLAG OF STOOT!

Hallo ik ben Liesbeth van Vugt uit Oosterhout (NB). Ik zag aan mijn huid dat deze ouder werd, de vermoeidheid sloeg toe, ik kreeg plekken in mijn gezicht, wallen onder me ogen en rimpels die steeds dieper werden. Vanaf dat moment vond ik dat ik hier iets aan moest doen, omdat ik angst had dat ik er ouder uit zou gaan zien dan dat ik daadwerkelijk ben. Dit gaf me geen fijn gevoel.

Ik stond ervan te kijken dat Leentje mij benaderde. Ik voelde me speciaal dat juist zij me graag wilde helpen, ik was enorm blij.

Op het Kick-Off Event werden we hartelijk en vertrouwd ontvangen. Ik had hier een bijzonder goed gevoel bij. Ook heb ik fijne contacten gelegd. Wat natuurlijk een bijzaak is, maar zeker niet onbelangrijk. Hier zag ik dat ik er niet alleen voor stond. Op deze avond werd me een eerlijke en bijzondere spiegel voorgehouden. Wat was ik blij dat ik deze stap heb genomen.

Bij Leentje voelt het vertrouwd, zij is de absolute expert op het gebied van huidverbetering, en ik voelde een bepaalde verbinding met haar. Ze gaf me direct goed advies waar ik zelf ook mee aan de slag kon. Ze doet als persoon veel meer dan dat je verwacht, ze staat elke seconde klaar voor je, ook weet ik dat ze een volle agenda heeft, maar toch maakt ze een mogelijkheid om absoluut tijd vrij te maken om extra te kijken of een luisterend oor te zijn. Zelfs laat op de dag (bijna nacht). Ook Rowin staat direct voor je klaar, helpt je waar nodig en raakt direct de juiste snaren, om direct tot de kern te komen. Dit kan soms hard zijn, maar zeker nodig om je de juiste hulp te kunnen bieden.

Zo stonden Leentje en Rowin direct heel open, om exact te kunnen laten zien wat de mogelijkheden waren en hoe ze dit samen met mij konden bereiken binnen een korte periode.

Ik startte met het intro persoonlijk behandelplan, alles legde ik open en eerlijk op tafel zodat ze aan de slag konden met het opstellen van een persoonlijk behandelplan. De behandelingen werden duidelijk uitgelegd stap voor stap, zodat het eigenlijk voor iedereen te volgen is van A tot Z. Voor, tijdens en na de behandelingen werd ik overal in meegenomen. Na de eerste behandeling had ik direct al resultaat, ik was blij… de tweede behandeling was niet echt prettig…maar zeker te doen en het resultaat was verbluffend.

De behandelkamers waren netjes, en ik voelde me op mijn gemak. Alles werd netjes uitgelegd en ik kreeg een calamiteiten nummer voor als er iets was bijv. een reactie of dergelijke zodat ze direct een oplossing konden zoeken, dit was natuurlijk niet het geval maar dit gaf me een veilig gevoel.

Ik kan iedereen aanraden naar Cleyo te gaan. Je hoeft niet op je tenen te lopen, iedereen is oprecht en vriendelijk en je kan jezelf zijn. Ik voel me enorm vertrouwd, iedereen kent je persoonlijk. Alle werknemers kennen je bij naam en creƫeren een band met je.

Ik heb absoluut het gevoel dat iedereen de tijd voor me neemt en geen gehaast gevoel dat je na de behandeling naar huis moet, je kunt nog even rustig nazitten met een lekkere cappuccino.

Door mijn mooie resultaat binnen 2 weken van het intro traject, heb ik besloten door te gaan met het persoonlijk behandelplan. Jullie zijn toppers!

Met vriendelijke groet, 

Liesbeth van Vugt

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?