Ooglift zonder operatie d.m.v. de Plasmalift

Plasmapen Pro behandeling winschoten

Plasmapen pro behandelingen in Cleyo Skin Experts Winschoten

De Plasmalift is de ideale behandeling wanneer jij het te heftig vind om een ooglift operatie te ondergaan. Doormiddel van een geioniseerde boog wordt er een puntje op de huid geraakt waardoor de huid verdampt, dus krimpt. Doordat de warmte van het plasma in de huid doorwerkt krimpen de  oude “uitgerekte” Collageen vezels, maar worden tevens de aanmaak van nieuwe Collageen vezels gestimuleerd. Daardoor wordt de huid weer ‘gevuld’ en dus ook strakker.

Waarom kiezen voor Plasmalift?

*Korte hersteltijd (5-10 dagen)
*Resultaat al na 1 behandeling (houdt wel rekening met een mogelijk 2e behandeling wanneer er veel ‘overtollig’ huid zit.
*Geen littekenvorming (mits er aan de juiste nazorg wordt
gehouden)
* Resultaat houdt 2-6 jaar (afhankelijk van de huidconditie en
verzorging en bescherming van de huid)
* De behandeling kan zo vaak toegepast worden als men wil,
met wel een tussenpose van minimaal 3 maanden.
Een Plasmalift kan overal waar verslapte huid zit toegepast worden, voornamelijk word het toegepast in het gelaat, maar elders op het lichaam kan het ook, denk aan bijvoorbeeld: Striae, verslapte huid na zwangerschap, littekens….

Verder heb je de volgende zones:
Boven oogleden
Onder oogleden/ wallen
Kraaienpootjes
Wangen
Bovenlip
Oorplooien
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hals
Decolleté

Intake gesprek

Voor de behandeling wordt er een intake gesprek gevoerd om contra-indicaties uit te sluiten en dat er begrepen wordt wat de behandeling inhoud en wat de wensen zijn, plus wat men kan verwachten en hoeveel behandelingen er mogelijk nodig zijn voor het gewenste resultaat.
Heb je verdoving, dan is belangrijk dat je de verdoving 30 minuten in laat trekken.
Hierna kan er gestart worden met de behandeling. De huishoudfolie wordt verwijderd per gedeelte wat behandeld wordt.
Tijdens de behandeling voel je hooguit wat je kunt vergelijken met een vetspetter, maar over het algemeen voel je niks of is het makkelijk te doen.
Na de behandeling zie je allemaal puntjes op de huid wat behandeld is, je kunt gewoon alles doen. Het advies is de 1e 24 uur gewoon aan de lucht laten drogen en absoluut niet nat maken. Zo kunnen de korstjes optimaal vormen en is de kans op infectie het kleinst. Niet aan het behandelde gebied komen en zeker niet aan de korstjes krabben/ peuteren, dit kan dus wel voor littekenvorming zorgen. Na die 24 uur insmeren met een huidherstellende crème met minimaal een Spf30, wanneer de korstjes eraf gevallen zijn (na zo’n 5-10 dagen) zit er een nieuw huidje onder die wat roze van kleur is, deze moet zeker elke 2-3 uur ingesmeerd worden met een Spf30 of Spf50. Zonlicht moet vermeden worden, anders is de kans groot dat er pigmentvlekken kunnen ontstaan.

Na een aantal weken heeft de huid zijn eigen kleur weer gekregen en kan het weer net als voor de behandeling gezien worden. Advies is wel altijd, wil je het resultaat zo lang mogelijk behouden, smeer dan 365 dagen in het jaar met een Spf30. UV straling is namelijk huidveroudering nummer 1!
Helaas zijn er ook contra indicaties waarbij de Plasmalift niet uitgevoerd mag worden:

*Zwangerschap
*Actieve herpes
*Zeer zware Acne
*Fillers (in de afgelopen 2 maanden)
*Afwijkingen oogspieren
*HIV Positief
*Hepatitis
*Warmte allergie (geen zonneallergie!)
*Cortisontabletten/ zalf gebruik in de afgelopen 6 maanden
*Kanker
*Auto Immuunziekte
* Epilepsie

Een nabehandeling moet minstens 8 weken tussen zitten mits de huid helemaal hersteld is en zijn eigen kleur weer terug heeft, anders moet de behandeling verzet worden naar een verdere datum.
Om het bij te houden kun je na 2 jaar weer een onderhoudsbehandeling laten doen. Zo voorkom je ook dat er een 2e, dus nabehandeling nodig is en dat je gewoon 1x de behandeling hoeft te ondergaan.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?