de positieve effecten van magnesium

Magnesium treatments

Wat super tof dat je deze blog gevonden hebt en nieuwsgierig bent naar alle positieve effecten over de werking van Magnesium.
In deze blog neem ik je mee in de wereld van Magnesium.
Iedereen loopt wel eens tegen stress momenten aan. Of wellicht heb je eens last van rusteloosheid in je lichaam gehad? Ben je misschien snel afgeleid en/of wil je meer concentratie en focus creëren?
Magnesium heeft dan ook alleen maar goede en positieve kwaliteiten.


Het zorgt ervoor dat de spieren sneller herstellen, verhoogt het concentratievermogen, geeft je meer energie, het geeft jouw lichaam een Magnesium boost en verlicht de stress.


Jij kan vast wel iets van het genoemde gebruiken en even een momentje voor jezelf nodig hebben. Kort en krachtig gezegd heeft Magnesium een zuiverende werking en het werkt ontspannend en tegen depressiviteit.
Maar het heeft zeker nog meer kwaliteiten. Magnesium werkt ook heel goed tegen huidproblemen welke moeilijk aan te pakken zijn. Denk hierbij aan Eczeem en Psoriasis. 

Zuiverende werking van magnesium

Wat veel mensen weten is dat ons lichaam verschillende levensbehoeften heeft waarvan water en zuurstof er twee zijn. Veel mensen vergeten dat Magnesium op plek nummer drie staat van de levensbehoeften van ons lichaam. Magnesium wordt voornamelijk aangevuld door middel van voedsel maar dit kan ook  doormiddel van andere mogelijkheden. Zo kan magnesium zowel thuis als binnen de Cleyo Skin Experts salons ingezet worden in treatments of thuisbehandeling.

Waarschijnlijk heb je wel eens van floaten gehoord? 
Binnen Cleyo Skin Experts kun je niet bij alle locaties floaten, maar wel genieten van de Magnesium rugpakking, waarbij we gebruik maken van het Magnesium zout welke een pure en zuiverende werking hebben op lichaam en geest. 

We starten als eerst met een goede reiniging, hierna volgt een gezonde en helende scrub welke we aanbrengen op de rug met het Magnesium en laten we doormiddel van een pakking intrekken en zijn werk doen.
Zo is het magnesiumzout wat we gebruiken binnen onze float en special magnesium treatments ook te koop voor jou, zodat jij er thuis ook van kunt genieten.


Denk eens hoe je je lichaam en geest een boost kunt geven. Even genieten van een voetenbad en even heerlijk weg zwijmelen. Geef de Magnesium de tijd om in te werken.


Wist je dat Magnesium ook voor Acne positieve effecten heeft?
Daarnaast stuurt het meer dan 300 lichaamsprocessen aan en is het dus echt onmisbaar voor ons lichaam en dus belangrijk om dit zo nu en dan even aan te vullen en in balans te brengen.

magnesium vlokken cleyo skin experts
emmertje magnesium voor thuis 1kg van Cleyo

Magnesium en cleyo skin experts

Het Magnesium wat bij Cleyo gebruikt wordt is zout wat normaal zoals hierboven al gezegd in o.a floats gebruikt wordt. Al moet ik je wel melden dat er veel verschil zit in de samenstellingen van het Magnesium. Wij van Cleyo werken enkel en alleen met het beste en hebben daarom Magnesium wat hoog geconcentreerd is. 
Binnen Cleyo Skin Experts wordt de magnesium dan ook op diverse manieren ingezet op een helende en herstellende werking. 


Wij weten dat 90% van de mensen te druk zijn met werk en persoonlijke omstandigheden. Alleen daarom is het zo belangrijk dat je aan jezelf denkt en de juiste momentjes voor jezelf inplant om tot rust te komen. Vanuit hier kun jij weer gefocust en ontspannen verder…

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?