Definitief ontharen is dat echt definitief

ipl ontharing laser cleyo oosterhout schoonheidssalon

Definitief ontharen is dat echt definitief

Het wordt zegt het al, definitief ontharen. En hoeveel behandelingen heb jij dan nodig. Ik ga je kort even uitleggen met welke externe factoren het allemaal te maken heeft. En uiteraard geef ik je als Huid Expert de antwoorden.

Voor jou is het simpel je boekt een online afspraak in voor het definitief ontharen en komt langs op de desgewenste tijd van de afspraak. Hierin mag jij mij al je vragen stellen welke je hebt over het definitief ontharen na het lezen van mijn blog. Zorg ervoor dat je ongeveer 24-48 uur van tevoren het gebied wat je wilt ontharen hebt geschoren voordat de afspraak is. De afspraak is heel snel voorbij, vaak sta je na 5 minuten alweer buiten. Het voordeel is dat wij met een exclusief en luxe apparaat werken welke we geheel kunnen instellen op jouw haargroei, huidtype en waardes. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij het snelst resultaat hieraan beleeft. Het is immers voor jou toch belangrijk om zo snel mogelijk haarvrij te zijn op dit gebied.

Hoeveel behandelingen

Per persoon is het echt verschillend hoeveel behandelingen je nodig hebt. Gemiddeld heeft iemand ongeveer 6-10 behandelingen nodig, sommige zelfs minder.

Resultaat hoe snel zie ik dat

Het resultaat heb je direct na de eerste behandeling, want na ongeveer 10 dagen wanneer je bij mij bent geweest gaan er haartjes loslaten en uitvallen. Dit betekent dat de behandeling effectief is geweest en jij tevreden kunt zijn dat je voor de juiste salon hebt gekozen om deze behandeling in te boeken.

Helaas hoor ik van klanten terug die eerst elders zijn geweest dat ze weinig resultaat geboekt hebben of dat ze echt al meer dan 20 behandelingen hebben gehad. Achteraf gezien is het dan een duurkoop. Vaak ligt het ook aan het apparaat en kennis welke de persoon mist.

Zo zijn er talloze apparaten op de markt met extreme kwaliteit en prijsverschillen.

IPLSHR cleyo skin experts

Maar even terug op ons apparaat

Want dat is tenslotte waar wij mee werken. Doordat het kwalitatief de parel op de markt is van definitief ontharen en voor huidverbetering, ervaar je direct na 1 behandeling al een aanzienlijk groot verschil, en zul je merken dat er haartjes uitvallen en er kale plekjes ontstaan.

Pijnlijk definitief ontharen

Nee gelukkig is het definitief ontharen niet pijnlijk, er zit een zelf gekoeld systeem in waardoor je alleen een heel licht tikje voelt en niet te vergelijken is met pijn of iets wat er maar op lijkt. Het voordeel is dan ook dat het een huidvriendelijke behandeling is voor je huid en voor jouw als persoon. Zo is de behandeltijd slechts een paar minuten waardoor je direct weer door kunt naar je volgende afspraak zonder te zien dat je een afspraak hebt gehad voor het definitief ontharen.

Welke zone definitief ontharen

Eigenlijk kun je letterlijk elk gebied of elke stukje huid van je lichaam behandelen met het definitief ontharen of het flitsen naar huidverbetering. Wel zijn er zones welke echt heel vaak geboekt worden. Voor vrouwen is de top 3 in behandelingen Brazilian, oksels en gehele benen. Terwijl de top 3 van mannen geheel anders is dat zijn de rug, schaamstreek en borst.

Ook zien we bij veel wielrenners die op de racefiets zitten dat mannen dan toch voor het ontharen van hun benen kiezen. Ongeacht welke zone je dan ook wilt ontharen, de Huid Experts kunnen hiervoor inschatten hoeveel behandelingen je nodig hebt en hoe je huid op deze behandelingen gaat reageren.

mannen ipl en shr ontharing

Is definitief ontharen dan ook echt definitief ??

Jazeker bij veel andere apparaten is definitief echt niet definitief. Echter bij ons werken we met een definitief systeem dat betekent dat we een een onderhoudsbehandeling moeten plannen, Definitief ontharen is namelijk niet voor altijd en wie of wat dat wel beweert, echt waar dat kan niet. Bij ons start je met een pakket van bijvoorbeeld 6 behandelingen, stel dat er na 6 behandelingen geen haartjes meer doorkomen dan is het belangrijk om elk jaar of om het jaar 1 losse behandeling in te plannen. De APK keuring noem ik het ook wel, zie dit dan als onderhoudsbehandeling om zo het definitief ontharen dan ook echt definitief te houden. Zo blijf je altijd genieten van haarvrijer zones op het lichaam.

Nu moet ik ook eerlijk zeggen en daar ben ik best wel trots op, dat alle klanten enorm blij zijn met de snelle resultaten welke ik heb geboekt met het ontharen, en ja die mond op mond reclame is toch echt wel prettig. Zo heb ik al veel klanten blij gemaakt met mijn behandelingen van het definitief ontharen.

Wil jij je afspraak inplannen of heb jij vragen over het definitief ontharen, plan dan een intake gesprek in met mij, en ik geef je antwoord op al je vragen.

Tot snel, op welke zone mag ik jouw bevrijden van de haren?

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?