Cryolipolyse bij Cleyo Oosterhout

Afslanken zonder operatie

Cryolipolyse is de nieuwste en innovatiefste nieuwe behandeling van Cleyo Oosterhout waarbij (oude) vetten door bevriezing gekristalliseerd worden. Het is de beste niet-operatieve manier om plaatselijk vet kwijt te raken en om (plaatselijk) af te slanken. Met een Cryolipolyse behandeling wordt lokaal lichaamsvet verminderd door het bevriezen van vetcellen. Tijdens de behandeling zorgt de Body-Wizard (ons apparaat) ervoor dat de behandelzones gedurende een uur blootgesteld worden aan intense kou (-9°C).
Door gecontroleerde koeling bevriezen we de vetcellen. Wanneer een vetcel eenmaal is bevroren zal deze kristalliseren je lichaam herkent dit niet als vetcel en zet het natuurlijk proces in om deze bevroren cellen definitief te verwijderen. Een deel van het vet wordt direct afgevoerd door het lymfesysteem en het andere deel wordt afgevoerd via de lever en nieren. Deze vetcellen blijven vervolgens permanent weg, mits je gezond leeft natuurlijk. En dat zonder operatie!

Lichaamsvet bestaat uit meerdere lagen

Wist je dat wij bij Cleyo enkel met professionals op het gebied van leefstijl, beweging en voeding werken. Hierdoor is het voor jou mogelijk om op alle facetten van het dagelijks leven begeleiding te krijgen en zo het maximale resultaat te behalen. Onze Cryolipolyse specialist is breed georiënteerd en in de sportbranche opgeleid, hierdoor heeft hij de kennis om jou buiten de behandelingen ook optimaal te kunnen ondersteunen in voeding en beweging. Voor iedereen is de weg naar succes anders, hierd
Hoe werkt Cryolipolyse precies:
Lichaamsvet bestaat uit meerdere lagen. De onderste laag vet bevindt zich dicht bij de spieren. Deze vetlaag verminder je door het nastreven van een gezonde leefstijl, dus een goed eetpatroon en goede lichaamsbeweging. De laag daarboven ligt net onder de huid en is de hardnekkigste vetlaag. Aangezien deze vetlaag een slechte doorbloeding heeft is het moeilijker deze te verminderen met een gezonde leefstijl.
Waarvoor kan de Cryolipolyse behandeling worden ingezet:
– Onderkin
– (Onder)buik
– BH uitstulpingen / rugvet
– Armen
– Bovenbenen
– Heupen (love handles)
– Cellulite

Resultaat van Cryo

Resultaat van de Cryolipolyse behandeling bij Cleyo Oosterhout:
Na een behandeling kan tot 22% van het vet verdwenen zijn, dit is vaak waarneembaar na 4 à 12 weken waarbij na enkele maanden na de behandeling de dikte van de behandelde vetlaag nog verder zal verminderen. Meerdere behandelingen zorgen ervoor dat de al verkregen resultaten nog verder verbeteren. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen 1 tot 3 behandelingen worden ingezet, met een tussenpoos van 8 tot 12 weken. Het is raadzaam om na de behandeling veel water te drinken.
Voordelen van Cryolipolyse:
– Een snel resultaat
– Een korte hersteltijd
– Geen operatieve ingreep
– Vrijwel pijnloze behandeling
– Geen littekens

Herstel:
Na de behandeling is de huid rood, dit zal binnen enkele uren verminderen. Ook kan het behandelgebied wat beurs aanvoelen en soms ontstaan er blauwe plekken welke enkele dagen kunnen aanhouden. De behandeling is niet pijnlijk en het is mogelijk om direct daarna de dagelijkse bezigheden te hervatten.

Voor het optimale resultaat wordt een koolhydraatarm dieet geadviseerd en minimaal twee keer per week te sporten. Zonder deze elementen kan niet het gewenste resultaat behaald worden.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?