Hennabrows

FABULOUS BROWS

In de wereld van de wenkbrauwen volgen de trends elkaar in snel tempo op. Wenkbrauwen zijn meer dan ooit het essentieelste deel van jouw gezicht geworden.

Waarom henna brows? 

Henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft of last heeft van ongelijke wenkbrauwen.
Bovendien is henna ook geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen. Ook het langhoudende effect van dit product is een plus. “Henna blijft tot twee weken op de huid en tot vier weken op de haartjes. Je hoeft dus slecht 1x in de maand langs te komen om in no-time een mooie wenkbrauw te creëren. 

Hoe gaan we aan de slag?

Allereerst gaan we de wenkbrauwen uitmeten of zoals we het noemen: Browmapping. Het is bij deze behandeling heel belangrijk dat de wenkbrauwen op gelijke hoogte en met een gelijke lengte worden gekleurd. Door middel van de verschillende kleuren is het mogelijk om de perfecte tint er voor jou uit te kiezen. 

Je brengt de kleur aan in de getekende brow voor een mooi effect. De professionals onder ons zullen dan zeker ook voor een ombré effect gaan. Dit bereik je door de tint op de juiste timing en manier er af te halen.

Zo, de wenkbrauwen zijn gekleurd. Klaar voor de waxing! 

Ik verkies om eerst de kleur aan te brengen en daarna de wenkbrauwen te waxen of epileren. Zo zie je direct een mooie resultaat en zijn de haartje meer zichtbaar. 

Wat te doen eens je thuis bent?

  • Vermijd water de eerste 48 uur!
    Let goed op dat uw wenkbrauwen niet nat worden in de eerste 48 uur na de behandeling. Ook een bezoek aan het zwembad en de sauna worden de eerste twee dagen afgeraden.
  • Geen make-up de eerste 24 uur op de wenkbrauwen! Dit is ook niet nodig omdat dit u volle mooie wenkbrauwen geeft.
  • Laat uw wenkbrauwen met rust! Voorkom dat u uw wenkbrauwen teveel aanraakt na de behandeling. Uw handen en vingers zijn vettig en als steeds uw vingers in aanraking komen met de wenkbrauwen, kunnen er oliën vrijkomen.
  • Geen scrubs of peeling! Maak geen gebruik van een peeling of een scrub rondom het gebied van uw wenkbrauwen. Hiermee verwijderd u huidcellen en daarmee ook de henna. We raden het echter wel aan vóór de behandeling voor een langer resultaat.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?