73% vindt de mannen sexy als ze komen bij Cleyo

Aandacht besteden aan uiterlijke verzorging wordt vaak met vrouwelijkheid geassocieerd. Toch geven mannen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. Bij Cleyo bestaat het klantenbestand voor 39% uit mannen.

Zo wordt er gezegd dat 73% van de vrouwen, mannen enorm sexy vinden als ze bij Cleyo zijn geweest!

Mannen die hun uiterlijk enorm belangrijk vinden, als ondernemer ben je het gezicht voor je bedrijf. Als leraar sta je voor de klas waar elke dag 32 kindergezichtjes je aankijken en elke ochtend de ouders hun kinderen binnen brengen.

In de buitendienst moet je klant bezoeken doen, waarbij je de uitstraling en de sex-appeal moet bezitten, om net die ene mooie deal nog even binnen te slepen.

Een mooi en stralend uiterlijk vinden mannen ook enorm belangrijk. Die willen er graag goed uitzien, niet alleen voor hun vrouw, maar belangrijker nog, voor zichzelf!

Uit intern onderzoek is gebleken dat mannen meer charisma en meer zelfvertrouwen ervaren als ze de behandelmethodiek van Cleyo hebben ervaren. Resultaat wat tastbaar is, is voor mannen het meeste van belang.

Niet alleen de behandelmethodiek speelt een belangrijke rol, onze skin experts binnen Cleyo vragen een 100% commitment op hun dagverzorging voor thuis, omdat samenwerken tenslotte het beste resultaat geeft.De thuisverzorging voor een man bestaat vaak uit, de Cream Cleanse als reiniging, welke zachte en soepel in gebruik is. Wel moeten de mannen even opletten, ze gebruiken namelijk vaak veel te veel…… even 1 hand nat maken een klein beetje Cream Cleanse, samen mengen en over het gelaat inmasseren. Hierna de huid afspoelen met lauw water, even na deppen met de Aloe Vera Toner, welke vooral ook prettig is na het scheren zodat de huid sneller geneest en geen reactie geeft na een scheerbeurt.

Daarna insmeren met de Ragnar dat is de echte Crème voor mannen. Dit is een 24-uurs Cream. Mannen zijn immers wat luier dan vrouwen met hun dagverzorging. Zodat ze als dag- en als nachtverzorging de Ragnar kunnen smeren, deze is iets dikker van structuur en maakt de huid direct zacht, soepel en hydrateert de huid. Het voordeel dat hij wat dikker van structuur is, is dat je daardoor ook direct minder gebruikt. Zo zul je dus nooit meerdere keren teveel pakken.

Buiten deze fijne verzorgingsproducten, gebruikt 84% van de mannen die aan dagverzorging doen een Eye Cream van Cleyo. Deze Eye Cream is in 2019 uitgeroepen tot de beste Eye Cream van 2019! Waar wij een mooie award voor hebben gekregen. Een echte Eye Catcher dus!

Zeg man, wil jij je huid direct verbeteren en zorgen dat ook jouw charisma zichtbaar wordt en je huid gaat stralen? Boek dan direct een intake gesprek met een van de Huidexperts binnen Cleyo!

door Leentje Henraat

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?