Cleyo zit bij de laatste 3 genomineerden van de best startende franchiseketen van 2019!

Cleyo best startende franchiseketen 2019!

Ik ga jullie even meenemen binnen Cleyo.
Ik ben Leentje Henraat de oprichtster, de bedenker en het DNA van Cleyo. Ik heb uitzonderlijk fors geïnvesteerd in onderzoeken, research en development op het vlak van huidverbetering. Hiervoor heb ik een aantal bedrijven gecreëerd, bestaande uit onze eigen productlijn, onze unieke behandelmethode. En om dit te vercommercialiseren hebben we daar ook onze franchise formules op gecreëerd.
Zo is Cleyo een ambitieuze organisatie die door innovatie van haar producten een belangrijke bijdrage levert aan huidverbetering op een natuurlijke wijze. Cleyo ontwikkelt zich constant middels eigen onderzoek en productontwikkeling, waarbij de producten geheel dierproefvrij, biologisch en vegan zijn. Tevens geven wij het huidverbeterings-garantiezegel, waarbij wij met trots mogen zeggen dat we hiermee in Nederland de enigste zijn.
Zo heeft Cleyo haar eigen Academy waar we opleidingen en trainingen geven vanuit de eigen school (Cleyo Academy) in productkennis, marketing strategie, management training en verkoop training, en reiken wij je de tools aan om als echte ondernemer een sprint te maken op je concurrenten.

Zo werken alle Cleyo franchisenemers volgens protocollen van Cleyo en worden zij ook nauwkeurig gecontroleerd door middel van mysterie guests, teamplaying, Control en Live dagen. Cleyo reikt ook hierin haar eigen Awards uit aan de eigen Franchisenemers die de beste zijn binnen de formule. Zo hebben we de 1ster, 2sterren en 3sterren Business Class Salon awards! Dat de producten en behandelmethodieken, de methode, de franchise formules met de voorgeschreven trajecten werken, is al bewezen!
Het voordeel van Cleyo is, wij lopen altijd 2 stappen voor op onze concurrent!

Heb je altijd al de opleiding in de Beauty Wereld willen doen, en een echte ondernemer willen worden? Dan daag ik je uit voor een persoonlijk gesprek!

Love and care, Leentje Henraat

business class salon

door: Leentje Henraat

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?