Cleyo Skin Experts Winschoten is uniek 

linda cleyo skin experts Winschoten

Winschoten

Cleyo Skin Experts Winschoten is uniek want het wordt geleid door mij (Linda van der Holt), ik zit helemaal in het Noorden van Nederland en daarmee kunnen we samen alle mensen in Nederland helpen met hun huid. In Winschoten heb je parkeergelegenheid vlak voor de deur. Cleyo Skin Experts Winschoten zit vlak bij de snelweg, dus voor iedereen makkelijk te bereiken. Geen lastige weggetjes om in te gaan en geen moeilijke zoektochten.

Bij Cleyo Skin Experts Winschoten kun je terecht voor: huidverbetering, onderhouden van een gezonde huid, ontspanning, wenkbrauw en wimper treatments, plasmalift, waxen, nagels en spraytan. Ik heb een gezellige en nette salon (vooral bevestigd door mijn klanten), koffie of thee staat altijd klaar!

Wat klanten vinden...

Dit is wat klanten ondervinden in hun resultaten: Mijn klanten weten dat ik altijd mijn uiterste best doe om hen te helpen, ik sta altijd voor ze klaar, ben flexibel en perfectionistisch. Hun doel is mijn doel en wil daar hoe dan ook komen.


Dit is wat mij zo uniek maakt: Ik (Linda van der Holt) ben altijd op zoek om een oplossing te vinden voor elk probleem. Ik weet gewoon dat overal een oplossing voor is. Mijn kennis breid ik steeds meer uit om iedereen te kunnen helpen. Ik bied graag een luisterend oor, maar ik hou ook van een stukje humor, maar mijn vak neem ik altijd serieus. Ik vind dat elk mens uniek is en iedereen heeft zijn eigen verhaal en dingen meegemaakt in het leven, ik ben er niet om te oordelen, alleen om te helpen en oplossingen te bieden. Vaak is het gelukkig heel gezellig en vrolijk bij mij in de salon, want tenslotte wil ik niet altijd stilstaan bij andere problemen in de wereld, tenslotte is het wat we er zelf van maken en laten we daar gewoon het beste uithalen! Ik ben ook altijd opzoek naar wat nieuws om nog meer mensen blij te kunnen maken, want tevreden klanten laten mij ook weer stralen! En als ik straal dan ben ik op mijn best en daar plukt iedereen de vruchten van.

resultaat verhalen cleyo skin experts

Onzeker zijn

cleyo skin experts Winschoten

Ik weet wat het is om met een huid rond te lopen waar je je heel onzeker over kunt voelen omdat je je ervan bewust bent dat andere mensen het zien. Het zorgt ervoor dat je je niet kunt voelen hoe je je wilt voelen, dat je misschien zelfs uit je werk niet de beste potentie kunt halen wat er in je zit, dat je misschien ook niet uit de liefde kunt halen wat je graag zou willen. Dat kan anders! 

Ik kan je tips geven op voeding, levensstijl en een stukje mindset, huidverzorging en je de behandelingen bieden zodat jij wel zelfverzekerd bent en daarbij jijzelf weer kunt groeien en het beste uit jezelf kunt halen. Want dat is wat iedereen verdient! Samen kunnen we zorgen voor een betere toekomst, het is een samenwerking, ik doe mijn best in de salon en jij doet dat thuis. Verder mag je me altijd om advies vragen wanneer je tegen problemen of vragen aanloopt.

De producten waarmee ik werk zijn biologisch, vegan en dierproefvrij. Dit maakt dat er hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten in verwerkt zijn en geen conserveermiddelen waar je huid niks mee kan. In de producten zijn ook geen conserveermiddelen nodig om lang houdbaar te blijven want de dag-, nachtcrèmes en serums zitten in een pompflacon waardoor er geen lucht en bacteriën bij kunnen.

welke lijn

Zo hebben we voor elke huid een geschikte lijn, en de lijnen kunnen ook gecombineerd worden om zo het beste in je huid naar boven te halen. Of je nu een supergevoelige huid hebt of een zware Acne huid, met de Cleyo verzorgingsproducten is er altijd een geschikte crème, cleanser en serum voor jouw huid. 

De lijnen die wij bieden zijn: 

  • de Timeless lijn (voor de wat oudere en rijpere huid), 
  • de Intense lijn (voor de Acne huid), 
  • de Hydra lijn (voor de hele droge huid) en 
  • de Redness and Calming lijn (voor de meest gevoelige of Rosacea huid). 

Tevens hebben we ook nog ampullen met Retinol en ampullen tegen pigmentvlekken. Verder zijn er nog scrubs en maskers om nog verder thuis je huid optimaal te kunnen verzorgen. Er is ook nog apart een mannen gezichtscrème, die helpt de huid te herstellen speciaal voor na het scheren. Voor de ogen hebben we apart een Eye Cream die droogtelijntjes gelijk opvult en goed is tegen wallen en donkere kringen. Wil je eerst wat uitproberen, dan hebben we ook nog de mini’s.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?