Cleyo Skin Experts Oosterhout the place to be!

Maar waarom eigenlijk?

Bij Cleyo Skin Experts Oosterhout kun je terecht voor resultaatgerichte behandelingen op het gebied van huidverbetering. Denk hierbij aan het verminderen van Acne, Rosacea, pigmentvlekken, tekenen van huidveroudering etc…

We bieden je persoonlijke behandelplannen, huidverbeteringsgarantie en uiteraard resultaat op een natuurlijke wijze, daarom is Cleyo Skin Experts Oosterhout ook zo uniek.

Nee dit is niet alles, want je kunt ook terecht voor ontspanningsbehandelingen zoals, massages en klassieke gezichtsbehandelingen. Of kies voor een pedicure wellness of mooie gellak op handen of voeten. Daarnaast kun je op de locatie Cleyo Oosterhout ook terecht voor o.a. het floaten, definitief ontharen (IPL) en Cryolipolyse (vet bevriezen).

huidverbetering door IPL SHR huidspecialist cleyo skin experts

Huidverbetering

Cleyo Skin Experts staat bekend om haar goede resultaten. Dit komt onder andere door de persoonlijke behandelplannen en huidverbeteringsgarantie.

Wij werken met persoonlijke behandelplannen, omdat elke huid uniek is, net als jij als persoon. Daarnaast kunnen we met het persoonlijk behandelplan ook mee kijken in de levensstijl en voeding om zo de oorzaak van het probleem op te lossen. 

Klanten die bij mij in een persoonlijk behandel traject zitten of hebben gezeten zijn erg positief over de op maat gemaakte behandelingen, omdat het echt bij hun past. Zij kiezen niet snel meer voor een “standaard” losse behandeling.

Omdat we werken met de persoonlijke behandelplannen kunnen we jou en vele andere huidverbeteringsgarantie bieden. Zo ben jij er zeker van dat de behandelingen je resultaat op gaan leveren.

Producten

We behalen niet enkel en alleen resultaat met of door de persoonlijke behandelplannen, dit komt ook door de producten van Cleyo Beauty Products, die tijdens elke behandeling gebruikt worden. 

De producten zijn volledig biologisch, vegan, dierproefvrij en duurzaam.

Omdat de producten vele vitamines, mineralen en lichaamseigen stoffen bevatten, worden ze sneller door de huid opgenomen, waardoor het product beter zijn werking kan doen. Dit komt ook door de hoogwaardige werkstoffen die er in verwerkt zijn.

Niet alleen over de inhoud van het product is nagedacht, maar ook over de verpakking. De producten van Cleyo Beauty Products zitten in kunststof pompflacons, hierdoor wordt het product niet blootgesteld aan bijvoorbeeld zuurstof en blijven de werkstoffen optimaal behouden. De kunststof pompflacon is gemaakt van gerecycled plastic, en zo dus ook duurzaam. De productlijn ziet er ook nog eens mooi strak gestyled uit. 

Cleyo Beauty Products heeft producten geschikt voor elke huid, zo hebben we een speciale lijn voor:

  • Acne
  • Rosacea, extreem gevoelige huid, huid met roodheid
  • Huidveroudering en pigmentatie
  • Droge, vochtarme huid

De producten waarmee ik werk zijn zo samengesteld dat ze huidverbeterend werken en jij door het thuis gebruiken van de juiste producten, al resultaat kunt behalen. 

 

Voor & na zara cleyo resultaat huidverbeterende producte cleyo beauty products

Wat klanten ondervinden in hun resultaten is dat ze daadwerkelijk geholpen zijn/ worden.

Vele komen onzeker of met een vervelend gevoel bij ons binnen, omdat ze vaak geen idee hebben wat ze nog meer moeten proberen. Herken jij het ook? Het gevoel dat je al zoveel geprobeerd hebt, maar dat niks werkt. 

Allereerst start ik altijd met het maken van een exclusieve huidscan, de Observ520 is het apparaat waarmee we 6 verschillende foto’s van de huid maken. Zo kunnen we een kijkje nemen dieper in de huid en kan ook jijzelf zien hoe je huid eraan toe is. Op basis van de scan geef ik advies over de juiste producten en behandelingen voor je huid.

Klanten die bij mij in een persoonlijk behandel traject hebben gezeten, hierbij maak ik achteraf altijd opnieuw een huidscan om de voor en na foto’s met elkaar te vergelijken en het behaalde resultaat te bespreken. Zara gaf bijvoorbeeld aan na het gebruik van producten gedurende 4 weken en na 2 behandelingen dat ze al zichtbaar resultaat zag en dat haar huid anders aanvoelde.

Zara voelde zich niet altijd comfortabel bij de rode vlekjes op haar huid en ook het droge trekkerige gevoel was erg vervelend. Na slechts 4 weken tijd, is de huid tot rust gekomen, voelt de huid niet meer droog of trekkerig aan en heeft de huid een gezonde teint terug gekregen. 

Wat maakt mij uniek?

Wat mij zo uniek maakt is dat het mijn passie is om jou van je huidprobleem af te helpen of het in ieder geval een heel stuk te verminderen zodat het je niet meer belemmerd in het dagelijkse leven. Daarnaast vind ik het belangrijk dat als je bij mij in de stoel ligt het ook direct een momentje voor jezelf is, waarbij je tot rust kunt komen.

Wil je graag een keertje kennis komen maken. Plan dan via de onderstaande link een huidscan in, dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Jamie Oerlemans Cleyo Skin Experts Rijen
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?