Bindweefsel massage

Je huid verbeteren met een massage!

Met de Bindweefsel Massage bij Cleyo kan dat absoluut.

De Bindweefsel Massage is een speciale resultaat gerichte massagetechniek die wordt uitgevoerd door onze Skin Experts.

Tijdens de massage wordt het bindweefsel gestimuleerd wat vele voordelen met zich meebrengt, namelijk:

  • Verbeterde doorbloeding
  • Stimulatie van de aanmaak van Collageen
  • Het afvoeren van afvalstoffen en vochtophopingen
  • Het verminderen van ontstekingen, verklevingen en littekens
  • Aanpakken van Cellulitis
  • Het verstrakken van de huid
  • Na de behandeling is de opname van werkstoffen via de huid vele malen beter

Deze huidbehandeling kan worden uitgevoerd op het gelaat, de buik, benen en billen en is in te plannen bij Cleyo Skin Experts bij jouw in de buurt.

Wat ik als Huidexpert zo tof vind aan de Bindweefsel Massage is dat het een geheel natuurlijke behandeling is, waarbij gebruik wordt gemaakt van Biologische & Vegan producten van Cleyo Beauty Products, in combinatie met de massagetechniek een geweldige huidverbeterende behandeling.

Na één huidbehandeling zie je dan ook al direct resultaat. Na meerdere behandelingen is er uiteraard duidelijker resultaat zichtbaar. De huidbehandeling is minimaal 1x in de 4 weken aan te raden.

Normaal gesproken is het belangrijk om na een huidverbeterende behandeling met een aantal dingen rekening te houden. Na de Bindweefsel Massage is dat enkel voldoende water drinken om afvalstoffen daadwerkelijk af te voeren. Als dit niet gebeurt worden eventuele ontstekingen, verklevingen en afvalstoffen verplaatst en dus niet verwijderd/afgevoerd.

Bij Cleyo krijg je direct na de behandeling een glaasje water, zo kun je nog even tot rust komen en worden afvalstoffen direct afgevoerd.

Ik als Huidspecialist krijg ook regelmatig de vraag of een Bindweefsel Massage pijn doet. Een Bindweefsel Massage doet niet echt pijn, maar kan soms wel gevoelig zijn. Een aantal dagen na de resultaatgerichte behandeling kan de huid dan ook nog een beetje beurs aan voelen.

Omdat deze huidbehandeling vele voordelen heeft kunnen er ook huidproblemen mee worden aangepakt. Denk hierbij aan Acne, verslapte, verouderde huid, doffe huid en littekens. De Cleyo Skin Experts helpen je hier graag bij en geven je gepast advies.

Ook al heb je niet direct ergens last van uiteindelijk krijgen we allemaal last van belijningen. Met deze huidbehandeling wordt je huid verstrakt en werk je zo aan huidverjonging op een Biologische & Vegan wijze.

Resultaat behalen met de Bindweefsel Massage? Plan direct jouw afspraak in bij de dichtstbijzijnde Cleyo Skin Experts locatie.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?