4 redenen voor een pedicure behandeling

Voeten zijn belangrijk! Ook die van jou!

Waarom kies je voor een pedicure behandeling? Voeten dragen je je leven lang en we lopen gemiddeld in een leven vier keer de aardbol rond, dat is zo’n 180.000 km. Ze zweten, ook al besef je je dat niet, zeker zo’n 250 ml per dag en diezelfde voeten bevatten ook de meeste botten. Namelijk één kwart van alle botten in het lichaam. Het is eigenlijk geen overbodige luxe om goed voor de voeten te zijn en een afspraak te maken met de pedicure van Cleyo Oosterhout of Oudenaarde.

Zo helpt de pedicure van Cleyo en adviseert je niet alleen bij voetproblemen, maar zorgt er ook voor dat voetklachten voorkomen worden en je probleemloos kunt lopen. Bovendien helpt zij je om de voeten er verzorgd uit te laten zien. Simpelweg zijn er vier goede redenen om naar de pedicure van Cleyo te gaan:

  1. Omdat je voeten gezien mogen worden
  2. Omdat een verzorgd en gezond uiterlijk bij je past
  3. Omdat je graag pijnloos sport
  4. Omdat je op dit moment last hebt van je voeten

Bij Cleyo kun je erop vertrouwen dat je voeten professioneel en met aandacht worden behandeld. Eventuele problemen worden sneller en effectiever behandeld dan dat je zelf met diverse huismiddelen aan de slag gaat.

1.Omdat je voeten gezien mogen worden 
Schimmelnagels, ingegroeide teennagels, overtollig eelt of likdoorns zijn geen visitekaartje in open schoenen, in het zwembad of op het strand. De pedicure van Cleyo gaat je voeten verzorgen en mooi maken, zodat je ze weer vol zelfvertrouwen kunt showen.

2.Omdat een verzorgd en gezond uiterlijk bij je past
Regelmatige behandelingen door de pedicure van Cleyo, houden je voeten gezond. De pedicure van Cleyo analyseert de toestand van je voeten en is alert op eventuele klachten. Is dit het geval, of ontdekt zij specifieke medische aandoeningen, dan word je doorverwezen naar een arts, fysiotherapeut, podotherapeut, orthopedische schoentechnicus of adviseur pasvormschoenen. Je bent er in ieder geval altijd op tijd bij!

3.Omdat je graag pijnloos sport 
Als je sport, belast je de voeten extra. Sportschoenen kunnen bovendien zorgen voor blaren en wondjes. Om je voeten in topconditie te houden en blessures te voorkomen zijn regelmatige behandelingen door de pedicure een must. De pedicure kan je ook adviseren bij de aankoop van de juiste sportschoen voor je voet.

4.Omdat je op dit moment last hebt van je voeten 
Medische aandoeningen zoals reuma, diabetes, verlammingen, spasmen en hart- en vaatziektes zorgen voor complicaties aan je voeten. Je helpt ze met specialistische verzorging door onze pedicures van Cleyo. Als het nodig is, verwijzen zij je door naar een gespecialiseerde voetspecialist.

Bij Cleyo kun je erop vertrouwen dat je voeten professioneel en met aandacht worden behandeld. Eventuele problemen worden sneller en effectiever behandeld dan dat je zelf met diverse huismiddelen aan de slag gaat. Direct online een afspraak inboeken.

door: Leentje Henraat

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?