Een natuurlijke facelift, met gezichtsyoga

De kracht van een natuurlijk facelift, dit kun je zelf thuis…

Gezichtsyoga is een mix van gezichtsoefeningen die zich richten op onze gezichtsbewegingen en expressies

Deze diepe spierstimulatie in combinatie met de ‘stretching’ oefeningen voor het gezicht. Zo verstevigt het de spieren en zorgt voor een strakker gezicht. Ook vermindert het diepe rimpels en tekenen van vermoeidheid. Het maakt de huid voller, verbetert de zuurstofvoorziening. En zo ook de opname van voedingsstoffen in de huid en creëert een gevoel van well-being en diepe ontspanning.

Zorg dat je doordeweeks dagelijkse oefeningen doet.. met ongeveer 2 minuten per dag in combinatie met cleyo beauty products geven je binnen 14 dagen een mooiere en verstevigde huid.

Welke oefening welke dag?

Maandag – vermindert kraaienpootjes
Gebruik de oogcreme van Cleyo, voeg hieraan de oefening toe.  De oefening die erg simpel klinkt, maar best wat training vergt. Probeer hiervoor je onderste oogleden op te trekken zonder de bovenste oogleden te bewegen. Met je wijsvingers duw je je wenkbrauwen op….

Dinsdag – een mooi glad voorhoofd
Gebruikt de timeless dagcreme van cleyo en leg je handen op je wenkbrauwen en trek je huid naar boven. Hou dat zo vast door lichte druk te zetten en kijk naar beneden terwijl je met je voorhoofd tegendruk uitoefent. Wissel af tussen naar voren kijken en naar de grond tot je enige spanning voelt. Daarna laat je los en kan je je wenkbrauwen een paar keer snel op en neer laten gaan om je spieren te ontspannen.

Woensdag – geen hangende mondhoeken
Smeer de lipplooien in met de oogcreme van cleyo beauty products. We strijken de plooien glad tussen neus en mond. Dat is de natuurlijke plooi tussen je neusvleugels en je mondhoeken. Leg je vingertoppen op je mondhoeken. Strijk er dan zachtjes mee van je mondhoeken naar je neusvleugels. Oefen daarbij slechts een beetje druk uit.

Gezichtsyoga-oefeningen voor het gebied rond de mond helpen om de spieren rond te mond te versterken en verstevigen en losse, slappe huid strakker te maken. Dit helpt om marionetlijnen (de rimpels die vanuit de mondhoek naar de zijkant van de kin en kaak lopen) aan beide zijden van de mond te voorkomen. Ook fijne lijntjes boven en rond de mond kunnen verdwijnen door het doen van deze oefeningen. De volgende oefening verstevigt de kaaklijn en slappe huid rondom de kaak.

  • Verberg je tanden met je lippen en maak een ‘O’ met je mond.
  • Maak dan een grote glimlach met je mond terwijl je je tanden verborgen houdt.  Ga zes keer van een ‘O’ vorm naar een glimlach en weer terug.
  • Houd de glimlach dan vast, terwijl je je wijsvinger op je kin plaatst. Hiermee je kaak zachtjes op en neer beweegt. Dit terwijl je hoofd naar achteren kantelt. Ontspan en herhaal nog twee keer.

Donderdag – een mooie strakke hals
Op donderdag werken we aan een slanke hals. Voeg 1 pompje Timeless serum van Cleyo Beauty Products aan de hals toe. Zorg voor een glimlach en leg ondertussen je hand om je hals. Trek de huid nu naar beneden en leg je hoofd rustig naar achteren.

Vrijdag – geniet van mooie wangen en jukbeenderen
Druk je lippen op elkaar en trek met je vingers je wangen naar achteren. Nu probeer je je lippen te tuiten terwijl je je wangen vasthoudt.

schrijf je hier in voor meer tips …

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?