Enjoy Some You-Time

 

Mijn naam is Jamie Oerlemans eigenaresse van Cleyo Skin Experts te Rijen in Noord Brabant.

Bij Cleyo ben ik erachter gekomen hoe belangrijk huidverbetering is en wat voor invloed een huidaandoening of huidprobleem op iemand kan hebben. Ook zag ik hoe mooi het is om cliënten weer stralend de deur uit te laten gaan door de huidverbeterende behandelingen en ook nog eens met biologische en vegan producten!

Mijn passie is huidverbetering en daarop heb ik een duidelijk commitment, opdat jij bij mij stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit gaat.

 

jamie oerlemans schoonheidssalon cleyo rijen

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling en jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.

De Beste Expert Rijen