CLEYO SKIN EXPERTS KAATSHEUVEL

INNERLIJKE RUST

Mensen die mij kennen weten dat ik bezeten ben door alles wat met massages & beauty te maken hebben. Zo heb ik een schoonheidsinstituut Cleyo in het hartje van Kaatsheuvel centrum. Het begon allemaal echt tijdens de massage opleiding. Hierna besloot ik om een opleidingen te volgen bij Cleyo Beauty professional BV en ben ik gestart met de franchise locatie Cleyo Skin Experts Kaatsheuvel. Met enorm veel zin begon ik aan dit avontuur. En elke seconde denk weet ik dat dit de beste keuze in mijn leven is geweest.

Ik verwelkom je graag in Cleyo Skin Experts Kaatsheuvel de topper onder de massagesalons en schoonheidssalons.

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creƫren we samen een prachtig resultaat.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?