LEENTJE HENRAAT

Ik ben Leentje Henraat, de oprichter van het Cleyo Skin Experts Huidinstituut met inmiddels meerdere franchisers in Nederland en België. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in huidverbetering niet alleen in Nederland, zo ook in het Buitenland. Mijn kennis en passie op huidverbeteringsgebied deel ik graag in heel Europa, zo ben ik actief in Nederland, België, Duitsland en Spanje.
Ik heb investeringen gedaan in wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling waardoor ik op huidverbeteringsgebied een echte allrounder ben geworden.
Ik heb in de praktijk gezien dat je zoveel meer resultaat kunt creëren waardoor je van zoveel meerwaarde kunt zijn voor je klanten/cliënten door de juiste producten en grondstoffen te gebruiken en je echt in de persoon te verdiepen.
Ik heb hiervoor een uitzonderlijke Biologische & Vegan productlijn laten ontwikkelen met daarbij een eigen unieke behandelmethode onder de naam Cleyo Beauty Products. Hiermee hebben de Cleyo Skin Experts samen met de specifieke behandelmethodieken en de Cleyo Productlijn al vele cliënten van hun huidproblemen af geholpen en daarmee een enorme boost aan zelfvertrouwen kunnen geven. Dit zelfvertrouwen heeft ook een positieve uitwerking op het privé en/of zakelijke leven. Met deze behandelmethode geeft Cleyo de huidverbeteringsgarantie van wel 80%. Hiervoor heeft Cleyo ook als enige in Nederland en België het unieke keurmerk ontvangen “Het Huidverbeteringsgarantiezegel”. Ons motto is dan ook: “Cleyo gaat je fundamenteel helpen”.
Cleyo biedt vele ondernemers in schoonheidssalons en huidpraktijken een kans om zo hun dienstverlening uit te breiden met een hoogstaand kwaliteitsproduct welke Biologisch en Vegan is en waarmee zij ook hun salon kunnen upgraden met het keurmerk Cleyo. Als klant ben je natuurlijk van harte welkom bij ons Huidinstituut of een van onze Cleyo Salons voor een eerlijk en puur huidadvies.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?