N.G.S welness masseur

Specialisatie richting wellness masseur

Het leven wordt alsmaar drukker en werken we vaak meer dan er wordt gevraagd, door  onder andere personeelstekorten, en door ontwikkeling. Hierdoor leef je in de drukte van alle dag. En heb je weinig tijd voor vrije bewegingen en ontspanning op de juiste manier. Tevens eten we en leven we ongezonder. Waardoor we uit balans raken en psychische en lichamelijke klachten krijgen. 

Als wellness masseur leren we om te gaan met deze klachten. En deze rechtstreeks aan te pakken bij het pijnpunt.

Zo is een Wellness Massage is een uitstekend hulpmiddel om verdere overbelasting te voorkomen en fysieke en psychosociale klachten te voorkomen en te verminderen. 

 

wellness massage Kaatsheuvel

Aroma therapie

Ervaar nieuwe energie met een aromatherapie-massage van Cleyo Skin Experts Kaatsheuvel. In onze massagesalon geniet je van een ontspannende massage met 100% natuurlijke of etherische oliën, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met aromatherapie ontwaken je al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel.

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat is het precies? De kruidenstempel massage is een verkwikkende, kruidige, ontspannende massage afkomstig uit Thailand. De dieptewerking is hierbij enorm van belang.  De kruidenstempels zijn stoffen doekjes waar in originele Thaise kruiden worden samengebundeld. Deze kruiden worden samengesteld aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten. Vaak wordt hieraan nog een essentiële olie toegevoegd, om een extra effect aan je massage te kunnen geven.
Kortom, wacht niet te lang en boek direct je kruidenstempel massage.
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?