Je Gezicht in topvorm voor de bruiloft

Geef hem extra aandacht!


Als bruid straal je sowieso. Maar het is wel zo fijn als je voor je bruiloft wat extra tijd besteedt aan je uiterlijk. Daar hoort natuurlijk gezichtsverzorging bij! Maar hoe pak je dit nu aan, en wat heb je daarvoor nodig? Wil je dat je huid er op jullie bruiloft op z’n best uitziet?


Je gezicht in topvorm krijgen voor de bruiloft doe je met deze tips.


Neem genoeg rust.
Een bruiloft brengt erg veel stress met zich mee! Daarom is het belangrijk dat je in de weken voorafgaand aan deze belangrijke dag, je bruiloft, ook voldoende rust neemt. Ga eens een uurtje eerder naar bed, dan kun je de volgende dag weer topfit verder met het regelen van je bruiloft. Stress is namelijk een killer voor je gezicht. Dit zie je altijd terug. Iets wat je niet wilt hebben zijn wallen onder je ogen of die irritante kraaienpootjes die spontaan op komen zetten. Probeer dit te voorkomen en plan genoeg tijd in om te ontspannen. Tip: plan dit in je agenda in, zo voorkom je dat je je rustmoment vergeet! Wat je ook kunt doen is, gun jezelf een uurtje per week en ga floaten! Een echte aanrader voor je lichaam en geest!


Reinig je gezicht goed.
Maak je gezicht goed schoon voordat je gaat slapen. Laat het er niet bij inschieten omdat je moe bent door al dat geregel en je het liefst zo snel mogelijk je bed in duikt. Je kunt een milde reiniging van Cleyo gebruiken bijvoorbeeld de Cream Cleanse, deze verzorgt de huid goed. Neem even de tijd voor je gezichtsverzorging, dit zou een prioriteit moeten zijn.


Scrub je gezicht.
Scrub je gezicht één keer per week. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen en voelt je gezicht weer gezond en babyzacht aan. Met de biologische en op vegan basis scrub van Cleyo zorg je voor extra zachtheid, en neemt je huid de voedingstoffen uit de producten ook beter op. Heb je hele grove poriën of een grove huidstructuur dan mag je best 2 tot 3 keer per week scrubben.


Neem eens een lekker maskertje.
Een goede manier om tot rust te komen, is door een lekker maskertje op te doen. Kies iets uit dat bij jouw huid past en energie geeft. Je kunt kiezen voor de Detox mask van Cleyo of het Cream mask. Het Cream mask is echt een expertise op het voeden van je huid, en de Detox mask is om alle onzuiverheden en oneffenheden af te remmen. Fijn toch? Zet ondertussen een Netflix filmpje op, of geniet van je playlist in Spotify, die je doet denken aan jou en je partner en wellicht doe je nog nieuwe inspiratie op voor je grote romantische dag!


Bespaar niet op de nachtcrème.
‘s Nachts herstelt je huid. Daarom is het belangrijk om een goede nachtcrème te gebruiken. Duurdere nachtcrèmes zijn niet altijd beter; let goed op de ingrediënten die erin zitten. Cleyo Beauty Products hebben diverse nachtcremes met hoogwaardige werkstoffen en de juiste ingrediënten om jou huid zo snel mogelijk zijn behoefte te geven. Zodat jij kunt stralen op je bruiloft en alle dagen daarna nog….Let wel op, er zijn ook veel chemische producten op de markt (die meestal in goedkopere crèmes zitten) die vooral killing zijn, laat die maar beter staan.

Laat je verwennen.

Laat je verwennen bij onze Skin Experts en hoogwaardige Schoonheidsspecialistes.
Niet alleen goed voor je huid, maar ook heerlijk ontspannend: een behandeling bij de Cleyo Schoonheidsspecialist. Kies een lekkere facial, massage, mani- of pedicure. Of, nog beter, een combinatie van all of the above… ;-). Cleyo heeft hiervoor 2 keuzes het persoonlijke behandelplan, waar we ons volledig samen op storten voor huidverbetering of de Beauty Share, waarbij je samen met je vriendin, moeder of zus kunt genieten van ontspanning, beauty en wellness. Op die manier zie je er op je bruiloft van top tot teen op je best uit. Graag wil ik je wel adviseren dit niet enkel een week voor de grote dag te doen, maar start hiermee 3 maanden voor de grote dag!


Van binnen mooi, van buiten mooi.
Je huid weerspiegelt de mate van gezondheid van je lichaam. Ben je van binnen gezond (door de juiste voedingsstoffen), dan straalt je huid dat uit.

Vitamines zijn belangrijke bouwstoffen voor een gezond lichaam.
Hieronder vind je de belangrijkste vitamines met hun bijbehorende eigenschappen:


Vitamine A: Nodig voor de opbouw van huid en haar
Vitamine B: Geeft extra energie en is belangrijk voor een goede stofwisseling
Vitamine C: Zorgt voor een goede weerstand
Vitamine D: Maakt het lichaam zelf aan, is goed voor botten en tanden
Vitamine E: Belangrijke anti-oxidant, zorgt voor een goede stofwisseling. Vitamine K: Zorgt voor bloedstolling


Zorg voor voldoende lichaamsbeweging.
Tot slot, zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Als je beweegt wordt je bloed lekker rondgepompt in je lijf, wat een positief effect heeft op je huid: afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Je kunt eens rondkijken op internet voor online trainingen, hierin kun je stralend mooie resultaten behalen, op het gebied van sport, vitaliteit, voeding en beweging. Mocht je liever lui dan moe zijn, kun je bij Cleyo gaan voor de infrarood afslank strippenkaart, waarbij je in heerlijke rust kunt genieten van de centimeters die je gaat verliezen.


Toch graag alvast een afspraak inboeken voor een intake, waarbij we je alle tools en trucs al kunnen blootgeven voor je bruiloft? Dat kan vraag hem hier gratis aan!

door: Leentje Henraat

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?