Definitief ontharen voor mannen

Mogelijkheden voor definitief ontharen bij mannen

De mogelijkheden voor het definitief ontharen van mannen komen in grote lijnen overeen met de behandelingen voor vrouwen welke van ongewenst haar of ongewenste haargroei beter gezegd, af willen. Alleen de te behandelen lichaamsdelen kunnen iets van elkaar afwijken. Iedere plaats of gebied op je lichaam kan behandeld worden met IPL/SHR  behandelingen van Cleyo, alleen is het zo dat de haargroei van jou als man een ander tempo en structuur heeft dan die van een vrouw. Daarom zijn er voor jou als man andere doorlooptijden tot de volgende behandeling bijvoorbeeld.

oksels ontharen IPL SHR laser cleyo

Meest gekozen behandelingen of zones

Voor mannen zijn de meest populaire zones; de rug, schouders, nek, oksels en de borstkas. De intieme zones worden door de man ook vaak gekozen. Ook hebben mannen vaak last van overbeharing in het gelaat, ook dit kunnen we met onze IPL / SHR ontharings- behandelingen definitief verwijderen.
IPL behandelingen hebben in tegenstelling tot scheren vele voordelen. Zo ervaar je met definitieve ontharingsbehandelingen geen last meer te hebben van irritaties, stoppels en jeuk, maar denk ook eens aan die vervelende ingegroeide haartjes. Hierdoor zal het jouw in de toekomst veel tijd en irritaties besparen. Boek direct je behandeling voor het ontharen.

Intieme zones van de man

Alle intieme delen bij jou als man kunnen bij ons definitief worden onthaard, sterker nog IPL / SHR ontharing van de schaamstreek is een van de vele behandelingen die wordt geboekt. Schaamhaar is zoals je vast wel weet redelijk dik en stug en daarom is het niet het makkelijkste haar om definitief te ontharen.
Het vereist een krachtig en nauwkeurig IPL/SHR ontharingsapparaat oftewel een goed professioneel  en hoogwaardig apparaat van absolute kwaliteit. Cleyo Skin Experts beschikt hierover en zul je versteld doen staan van de snelle resultaten. Nog even snel enkele tips voordat je de eerste behandeling boekt. Tijdens de behandelkuur (ontharingspakket) mag je niet worden onthaart doormiddel van waxen, harsen, epileren en/of ontharingscrèmes op het behandelde gebied. Scheren mag natuurlijk wel.

  • Zorg ervoor dat je de Sunscreen Protector in huis hebt voor sneller herstel en de juiste bescherming, wanneer je gaat zonnebaden.
  • Bang voor huidreacties of heb je last van snelle roodheid zorg dan dat je de Aloe Vera Calming Gel in huis hebt.
intieme zones man ontharen definitief

Heb je nog een vraag over definitief ontharen?

definitief ontharen voor de man

En welke adviezen voor huidverbetering IPL?

Definitief ontharen voor mannen is een zeer effectieve methode om ongewenste haren definitief te verwijderen. Het voordeel is dat wij diverse huidtypen en haarkleuren kunnen behandelen het gehele jaar door.

 
  • 24-48 uur voor de behandeling scheren.
  • Geen parfum houdende producten op het te behandelen gebied doen.
  • Open wondjes van tevoren melden bij de Skin Expert.
  • Geen zonnebank of zonnebad 2 weken voor en na de behandeling en/of gebruik een goede/hoge beschermingsfactor zoals de Protector Sunscreen van Cleyo Beauty Products.
  • Neem bij voorbaat Aloe Vera Calming Gel van Cleyo Beauty Products voor een goed en gezond herstel van de huid. 
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?