Floaten

Floatingsessies worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek. Floaten is niet alleen heel erg ontspannend, maar ook nog eens heel erg gezond. Zo zijn er meerdere onderzoeken geweest naar de medische effecten van floaten. Maar wat is floaten nu eigenlijk? Het woord zegt het eigenlijk al. Als je aan het floaten bent, ben je aan het drijven. 

 

 

 

 

Stap in de float

Na de korte douche, is het tijd om al je gedachten  los te laten. Want dat is precies waar het bij floaten om gaat: je alleen concentreren op je lichaam en diep ontspannen. Zo stap je in de floatcabine, het water heeft een aangename temperatuur, zo’n 35.5 ˚C. 

Echt drijven

Als je gaat liggen, merk je direct dat je blijft drijven. Niet zo gek, want het water bevat veel zout. Niet zomaar zout, maar Epsomzout. Rijk aan magnesium, een belangrijk element voor een goede gezondheid.

 

FLOAT TO BE

Compleet relaxen
Artsen beweren dat een verhoging van de magnesiumspiegel (door regelmatig een zoutbad te nemen) zorgt voor: een betere conditie van hart en bloedvaten, een beter vermogen van het lichaam om insuline te gebruiken en verlichting van stress. In de cabine is het compleet relaxen. Je hoofd ligt ontspannen in het water, inclusief je oren. Alleen je gezicht en tenen steken boven het water uit.

VOEL JE HERBOREN..

De bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, 

de bloeddruk en hersenfrequentie dalen. 

Zo krijgt het lichaam de kans om zijn natuurlijke balans, 

waarin alle delen en systemen met elkaar samenwerken, 

te hervinden en voelt u zich weer als herboren!

Cleyo Skin Experts
Oosterhout

Rowin & Leentje zijn het aanspreekpunt van Cleyo Oosterhout op het gebied van floaten maar ook voor huidverbetering ben je aan het juiste adres


Bouwlingplein 1

4901 KZ Oosterhout

info@floatcleyo.nl

0031- 162 242001