De beste basisstappen voor huidverzorging

Bij Cleyo Skin Expert zijn alle producten voor de basisverzorging voor je huid te verkrijgen. Ook kun je huidproblemen voorkomen en oplossen. Doordat de producten een diepe werking hebben op de huid en onze Skin Experts exclusief zijn opgeleid om je te helpen met de juiste keuzes te maken voor je huidverzorging thuis.

Wat is de juiste verzorging voor thuis

Allereerst is het belangrijk om te weten welke behoefte jouw huid heeft. Iedere huid is uniek, net als jij als persoon en kun je niet starten met zomaar een crème waarbij je denkt en hoopt dat deze gaat werken. Acne is niet altijd dezelfde vorm van Acne, hier spelen diverse dingen een rol bij. Het kan zelfs zo zijn dat je door producten voor Acne juist Acne verergert als je niet weet hoe je huidbarrière in elkaar zit en welke behoefte deze nodig heeft.

Dit is al een van de redenen waarom het belangrijk is om een goede basis te kunnen starten. Maak dan ook gebruik van een intake gesprek bij een van onze Cleyo Skin Experts locaties bij jou in de buurt. Deze Skin Experts kunnen je het beste advies geven welke basisstappen je kunt nemen in de verzorging van jouw huid. Ook komen tijdens het intakegesprek je leefstijl, voeding, allergische reacties, medicatie en nog meer aan bod.

De basis start met je huidverzorging 2x per dag. In de ochtend en in de avond. De reiniging en toner is de start om je huid klaar te maken om de juiste voedingsstoffen/werkstoffen op te nemen en deze hun werk te laten doen.

Na de reiniging met je cleanser ga je verder met de toner welke er is om de pH-waarde van je huid te herstellen. Water heeft een andere pH-waarde dan je huid, uitdroging of verzuring wil je voorkomen.

De juiste Eye Cream gebruiken is een must, deze worden vaak vergeten. De Eye Cream van Cleyo Beauty Products is al meerdere keren op rij uitgekozen als beste Eye Cream. En kan zelfs met een gevoelige huid gebruikt worden. Zo hydrateert en vermindert deze de ogen en droogtelijntjes. Ook heeft deze oogcrème de juiste werking tegen donkere kringen en de wallen onder en rondom de ogen.

Het huidverbeterende serum

Dan komen we aan bij het serum deze gebruik je welke is afgestemd op jouw huid. Een serum bevat geconcentreerde en actieve werkstoffen welke je onder je dag- of nachtcrème gebruikt. Het serum is de boost die je aan je huid kunt geven. Over het serum doe je een dag- of nachtcrème. De dagcrème is om je huid voeden, hydrateren en te beschermen overdag tegen o.a. vrije radicalen, luchtvervuiling, uitlaatgassen en vuil.

In de avond gebruik je natuurlijk de nachtcrème. Een nachtcrème bevat een hoog gehalte voedingstoffen en werkstoffen om je huid s’nachts te hydrateren, voeden, herstellen en te ondersteunen in de vernieuwing van cellen zoals Collageen en Elastine welke je huid veerkrachtig en elastisch houden.

Mocht jij benieuwd zijn welke producten jij het beste kunt gebruiken voor jouw huid om deze optimaal te laten boosten, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Skin Experts van Cleyo Skin Experts, we hebben diverse locaties in Nederland en België.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?