De juiste verzorging van je huid

De verzorging van je huid: 

Wat is nu eigenlijk verzorging van je huid? Je hoort je huid op verschillende manieren te verzorgen. Bij onze Cleyo Skin Experts kun je een uitgebreide huidanalyse krijgen die afgestemd wordt op jouw huid. Maar in het algemeen kun je zelf al heel veel dingen doen om je huid goed te verzorgen: 

Van binnenuit kun je goed voor je huid zorgen door per dag minimaal 1,5 – 2 liter water te drinken want de zon heeft een sterk uitdrogende werking op je huid. Zorg ook voor goede voedingsstoffen en de slechte zoveel mogelijk vermijden, onze Cleyo Skin Experts kunnen je daar meer advies over geven. 

2 maal daags reinigen met een Facewash, hiermee verwijder je vuil, zweet en dode huidcellen en kunnen producten beter opgenomen worden en gebruik daarna, om de pH waarde van je huid te neutraliseren, een toner. Vervolgens breng je een dag- of nachtcrème aan om je huid te voeden,  een dagcrème heeft een beschermende werking en een nachtcrème een herstellende werking. 

resultaat-cleyo skin experts

Na de dagcrème is het belangrijk om je te beschermen tegen de zon om zonnebrand met alle gevolgen van dien te voorkomen, hiervoor gebruik je een beschermende crème met een Spf (Sun protection factor) van minimaal 30 die bij ons in het huidinstituut te verkrijgen is. De zon is no. 1 qua huidveroudering, daarnaast zorgt UV straling ook voor huidverslapping waardoor rimpeltjes zichtbaar worden en pigmentvlekken veroorzaakt. 

Pigmentatie-cleyo skin experts

Verder kun je bij onze Cleyo Skin Experts advies krijgen over andere producten die voor jouw huid nog extra gebruikt kunnen worden voor een optimaal resultaat en welke voor huidverbetering zorgen, zoals een serum of ampullen, want ons huidinstituut heeft een huidverbeterings-garantiezegel van minimaal 80% en is 100% Biologisch en Vegan, dus je hebt uitstekende verzorging zonder extra belasting van onnatuurlijke ingrediënten. 

Bij een van onze Cleyo Skin Experts kun je ook een gelaatsbehandeling inplannen als jij aan huidverbetering wilt werken, omdat ons huidinstituut een huidverbeteringsgarantiezegel van minimaal 80% heeft behaal je dus hele mooie resultaten. Vlak voordat je bijvoorbeeld op vakantie gaat kun jij je heel goed voorbereiden op de zon met een gelaatsbehandeling die daarop ingesteld is. Ook in het najaar is het heel belangrijk om je huid goed te verzorgen met de producten en alsnog ook te beschermen tegen de zon om zonnebrand te voorkomen met een Spf en is een gelaatsbehandeling nu goed in te zetten om je huid te herstellen met wat je huid te verduren heeft gehad in de zon. 

Omdat de zon in het voorjaar en zomer heel krachtig is, is het noodzakelijk om je huid meerdere keren per dag te beschermen tegen de zon om zonnebrand te voorkomen. Het beste is elke 2-3 uur een Spf te smeren en na elke zwembeurt. Gebruik liever te veel als te weinig. 

Niet alleen voor het gelaat maar ook voor het lichaam is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen, ook daar kunnen onze Cleyo Skin Experts advies over geven. Zorg in elk geval voor een Spf die beschermt tegen zowel UV-a (aging) en UV-b (burning). En ook op het lichaam kun je werken op huidverbetering. 

gezonde huid cleyo skin products

Vermijd tussen 12.00-15.00 uur de zon. Zoek dan de schaduw op en geniet lekker van het weer, ook ontspanning is belangrijk voor de huid om optimaal te kunnen functioneren. Door stress stijgt je Cortisol waarde, welke kan zorgen voor een onrustige huid zoals Acne, Psoriasis of Eczeem. En dit kan weer voor meer stress zorgen omdat je je daardoor onzeker gaat voelen. Ook hier kunnen onze Cleyo Skin Experts je bij helpen en advies geven. 

Ga geregeld eens floaten, dit is een soort cabine met Magnesium water gevuld, dit geeft zowel je huid als je geest een enorme boost, het is heerlijk ontspannen (1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen!). Omdat je huid het grootste orgaan is wat je bezit, neemt deze dus heel veel Magnesium op, Magnesium stuurt meer dan 300 processen in het lichaam aan en verhelpt/vermindert bijvoorbeeld Eczeem en Psoriasis. Bij Cleyo Skin Experts in Oosterhout NB zijn privé floatcabines die je kunt boeken. 

Mocht je toch verbrand zijn in de zon, want het kan natuurlijk voorkomen dat je er net niet op tijd aan hebt gedacht om je tijdig in te smeren doordat je het te druk had met plezier maken, dan is het des te belangrijker om je verbrande huid goed te verzorgen. Ten eerste vermijdt de zon en draag beschermende kleding. Ga koelen, vaak zijn het de schouders en gezicht wat verbrand, doe een koude natte handdoek over de verbrande huid. Verzorg je huid met een After Sun, bij onze Cleyo Skin Experts is de Aloë Vera Calming Gel te verkrijgen, deze kalmeert, hydrateert en verzorgt de huid. Meerdere keren per dag smeren totdat de huid hersteld is. 

vakantie cleyo skin experts

Verder kun je voor al je vragen terecht bij al onze Cleyo Skin Experts bij een huidinstituut bij jou in de buurt. Met onze huidverbeteringsgarantiezegel weet jij zeker dat je hele mooie resultaten krijgt. 

Geniet van de zomer en verzorg je huid goed! 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?