Goede voorbereiding is het halve werk

Voorbereiden op de zomervakantie en de stress welke hierbij komt kijken.

De zomervakantie is al in zicht en vooral nu met alle versoepelingen die al gaande zijn betekent dit, blote benen mooie vakantie foto’s, niet verbranden. 

Hiervan komt vaak stress: Vergeet ik niet iets mee te nemen ? Kom ik niet over mijn bagage kilo’s heen?  Mijn eerste advies is, maak een lijstje van wat je mee moet nemen en wat je nog moet doen voordat je op reis gaat.

Wat heb je nodig om mooie foto’s te kunnen maken in de vakantie?

Op vakantie maken we allemaal veel foto’s, wil je geen filters gebruiken om de onzuiverheden te verdoezelen? Dan is het van belang dat je vroegtijdig begint met het behandelen van je gezicht.

In mijn praktijk maak ik met regelmaat mee dat vrouwen een dag voor hun vakantie hun gezicht laten behandelen. Dit is niet zo erg maar hier bereik je niet mee dat je een stralende huid hebt tijdens je vakantie.

Ik adviseer dan ook, om twee maanden of zelfs eerder met gezichtsbehandelingen te beginnen. En hierbij kan ik je ook veel advies geven over hoe je je huid het beste kunt verzorgen tijdens je vakantie. Dit geldt ook voor waxen, begin 2 maanden voor je vakantie, dit omdat je dan een beter resultaat krijgt en minder ingegroeide haren hebt.

Wat neem je allemaal mee als je op vakantie gaat?

Wij vrouwen willen veel meenemen als we op vakantie gaan en vooral als het gaat om beauty producten en toilet artikelen, maar helaas zijn wij beperkt door de inhoud van de kofferbak van onze auto en de bagage kilo’s van het vliegtuig. Maar, daar kan ik maar een advies op geven NEEM DE MINI’s MEE. 

Waar kun je je het kopen?

Zo kun je bij elke drogisterij mini’s kopen zoals : shampoo, zeep, doucheschuim, deodorant enz. Bij Cleyo Skin Experts hebben wij ook de Cleyo mini’s om mee te nemen op vakantie, kortom IDEAAL. In de mini’s zit een gezichtsreiniger, dagcréme en een nachtcréme en hebben wij voor elke huid een aangepast mini setje. Zo kun je zonder grote flessen op vakantie en heb je de juiste hoeveelheid bij je in het vliegtuig.

Wat ik wel aanraad is om het gewone voormaat van de Suncreen Spf 50 mee te nemen. Er zit 50 ml in, dit is meer dan genoeg voor je vakantie. Doordat het in een klein flesje zit is het makkelijk in je tas mee te nemen. Meer weten over de mini’s? check dan welke locatie bij jou in de buurt zit.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?