belangrijk voor vakantie

Op vakantie, lekker genieten en goed voor jezelf zorgen.

Als ik aan mijn voorbereidingen denk voordat ik op vakantie ga, dan ga ik al een lijstje maken met alles wat mee moet en wat ik absoluut niet mag vergeten, zoals een bezoek aan Cleyo Skin Experts bij jouw in de buurt. 

Allereerst is dat een bezoek brengen aan het huidinstituut. Dit om mijn huid nog even een flinke boost te geven en met meer zelfvertrouwen de zon in te gaan. Dat kan doormiddel van een ontspannende gezichtsbehandeling of een huidverbeterende behandeling. Afgestemd op jouw huid en jouw wensen, kies jij ervoor om te werken met een persoonlijk behandelplan in ons huidinstituut voor je op vakantie gaat, dan geven wij jouw natuurlijk onze huidverbetering garantiezegel op met minimaal resultaat van 80% en producten mee voor thuisgebruik. Zo kun jij al aan huidverbetering werken voor je op vakantie gaat. Wel zo fijn om te weten, dat je je huid goed beschermt tegen o.a. de zon. 

Veel mensen kiezen er voor om te starten na hun vakantie, maar waarom? Juist voor je vakantie beginnen met een persoonlijk behandelplan is een goede voorbereiding voor jouw huid, voor je zelfvertrouwen en het beste advies hoe jij de vakantie en zomerperiode op de juiste manier doorkomt, met de juiste zonbescherming en huidverbetering. Ik vergelijk de huid vaak met sporten, voor je op vakantie gaat wil je ook in shape zijn en een goede conditie hebben, dat wil je toch ook voor jouw huid? 

Na een ontspannende gezichtsbehandeling of huidverbeterende behandeling is het niet alleen voor en na de vakantie, maar altijd in de zomer van belang om jouw huid goed te beschermen met een zonnebrand tegen de UV stralen. Onze Skin experts brengen altijd een zonnebrand aan als afsluiter van de gelaatsbehandeling, wel zo fijn om te weten toch?

Ook geven onze Skin Experts jouw het beste advies voor jouw huid in de zon zodat jij met een gerust hart op vakantie kan gaan. Wat makkelijk is voor jouw vakantie zijn onze mini producten, natuurlijk te koop bij Cleyo Skin Experts. Ideaal voor de vakantie ipv de grote flessen en precies voldoende voor 2 à 3 weken. Natuurlijk ook de Zonbescherming Spf50 en Aloë Vera Calming Gel, voor het geval we toch verbranden. Natuurlijk weet iedereen, dat we voorzichtig moeten zijn in de zon en jezelf en je gezelschap om de 2 uur moet insmeren met zonbescherming. 

Veel mensen smeren netjes elke 2 uur het lichaam in. Want verbrande schouders of rug die willen we niet, iedereen weet dat dat wel echt pijnlijk is. We zijn allemaal wel een keer verbrand en dat willen we voorkomen, maar wat we veel zien is dat mensen dan hun gezicht vergeten in te smeren, of ze gebruiken de zonnebrand die ze ook voor het lichaam gebruiken. 

Dat is een absolute not done! De huid van het gezicht is heel anders en heeft een speciale Zonnebrand crème nodig. Laat je dus wel goed adviseren door onze Skin Experts. De Zonbescherming Spf50 van Cleyo Beauty Products kan gebruikt worden voor het hele lichaam en is ook geschikt voor baby’s en kinderen, dit scheelt je ook weer bagageruimte. Zo fijn en praktisch zijn de producten van Cleyo Beauty Products! 

Onze Skin Experts adviseren altijd om verschillende afspraken in te plannen, ruim voor je op vakantie gaat maar ook al direct als je terug bent van vakantie. De zon heeft altijd invloed op jouw huid, bij ons Skin Experts ben je ook na je vakantie in goede handen met onze huidverbetering garantiezegel. Heb je toch wat pigmentatie gekregen door de zon ondanks de juist bescherming tegen de zon? Dan pakken wij als Skin Experts snel de draad weer op in ons huidinstituut. We hebben natuurlijk niet voor niks ons huidverbetering garantiezegel

Mocht jij nog vragen hebben, hoe jij goed voorbereid op vakantie kunt gaan? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Cleyo Skin Experts vestiging bij jouw in de buurt!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?