Cleyo Intense lijn voor zichtbare huidverbetering

Een tijdje terug, voor de Corona pandemie hadden wij bij onze locaties een huidanalysedag.

Dit is een dag waar cliënten de kans krijgen om eens dieper in de huid te laten kijken.

Er kwam een jongeman met zijn moeder aangereden en bleef buiten wachten. Hij stond daar wat te draaien, keek met z’n hoofd naar beneden en liet zijn moeder het woord voeren. Ik gaf het intake formulier al af, want ze zouden nog even wachten tot het aan hen was.Toen dit klaar was kwamen ze binnen, ik vroeg hem wat het probleem was.

Hij had last van een zware en intense Acne, al jaren en schaamde zich hier duidelijk voor.

Ja, hij was al bij een dermatoloog geweest, en helaas moest ik alweer aanhoren dat hij een doos Roacutane had geslikt. Hij had ook een aantal agressieve middelen gekregen om z’n huid mee te behandelen.

Werd je voeding aangepast? vroeg ik. Neen dat was blijkbaar niet nodig geweest, hm… raar dacht ik nog. Een eerste behandeling, met producten van de Cleyo Intense lijn, stelde ik hem direct voor. En deze ook thuis te gaan gebruiken. Ook zijn voeding werd onder de loep genomen. Ik vroeg hem ook om telkens maand per maand foto’s te nemen.

De Intense lijn, is zo effectief omdat deze productlijn vooral anti-bacterieel werkt. Dit komt door de aanwezigheid van Benzoperoxide en Salicylzuur, welke aangevuld zijn met een aantal voedende en natuurlijke ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat je huid niet gaat uitdrogen.

De Intense Night kun je naast het verzorgen van je gezicht ook gebruiken op je lichaam, bijv. bij Acne op de rug kun je deze ook overdag gebruiken. Deze zal je huid ook dieper gaan voeden.

Of bijvoorbeeld als je last hebt van pustels en ingegroeide haartjes in de liesstreek of in de oksel streek. Dan zal deze Intense Night Cream je huid heel goed gaan verzorgen.

Indien je alleen bent en je hebt Acne op de rug, ja dan kan ik mij voorstellen dat dit lastig aanbrengen is. Dit kun je echter door een rugborstel te gebruiken toch zelf doen. Je neemt dan het beset een diepvrieszakje, schuift het over de borstel en brengt daarop de Intense Night Cream aan, zo kun je dus makkelijk en hygiënisch je rug verzorgen. Wel eerst reinigen, dit geheel op dezelfde wijze.

Na de eerste behandeling van Bart, kreeg ik trotse foto’s via mail binnen, wat was hij blij!

Hij was super enthousiast en gezinsleden begonnen sinds lange tijd ook lichte verbetering te zien. Om de twee weken kwam Bart langs voor zijn behandeling. Hij kreeg ook de nodige feedback en ik moet echt zeggen dat hij alles op de voet heel goed opvolgde, een voorbeeld klant dus, zo heb ik die graag. Maand na maand kwam er meer resultaat, elke maand kreeg ik ook foto’s. Hij werd zelfverzekerder, schaamde zich niet meer. Hij kwam ook zonder zijn moeder, gewoon alleen.

Hij kwam op voor zichzelf en was bijzonder fier op zijn resultaten, tot op heden heeft hij nog wel eens een puistje, zo om de drie maanden, maar dat kan.

Bart blijft gewoon de producten van Cleyo Skin Experts gebruiken, zowel zijn ouders als hijzelf zijn enorm blij met onze aanpak. En ik? Ik hoop nog heel veel mensen zoals Bart te kunnen helpen, want iedereen verdient toch wel een hele mooie stralende huid.

Cleyo Skin Experts

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?