Waarom onze clienten kiezen voor Cleyo

Waarom onze cliënten voor Cleyo hebben gekozen

Alle cliënten die bij ons binnen komen hebben een huidprobleem waar ze graag vanaf willen. Het zorgt ervoor dat ze onzeker zijn, lagen make-up gebruiken en zelfstandig of bij een schoonheidsspecialiste niet bereikten wat ze wilden bereiken. Cleyo Skin Experts staat natuurlijk bekend om de geweldige resultaten die wij garanderen. We hebben niet voor niets ons 80% huidverbeteringsgarantiezegel. Daarbij werken wij met persoonlijke behandelplannen om samen met jou de gewenste resultaten te behalen. Je krijgt daarnaast de juiste begeleiding en ga jij samen met jouw huidexpert aan het werk. Dit door middel van thuisproducten en wekelijkse of twee wekelijkse behandelingen.

Ik geef jou 6 herkenningspunten van onze cliënten:

  1. Afrekenen met onzekerheid
  2. Meer uitstraling
  3. Levensgenieter
  4. Bewust kiezen voor jezelf
  5. Natuurlijke huidverbetering
  6. Persoonlijke aandacht

Cleyo gaat verder waar andere schoonheidsspecialistes stoppen. Wij als huidexperts zijn opgeleid om het probleem van binnenuit op te lossen en niet de problemen enkel te onderdrukken. Wij kijken naar het complete plaatje. Denk hierbij aan leefstijl, voeding, vitaliteit, werkomgeving en o.a. begeleiding op maat. Onze cliënten zijn een persoon die wij bij de eerste kennismaking direct vertrouwen geven. Alle cliënten voelen zich meer dan welkom en stappen dan ook gemakkelijk bij ons binnen. Wij luisteren oprecht naar onze cliënten. Enkel en alleen op deze manier voelen cliënten zich begrepen. Ook zijn wij altijd brutaal eerlijk en dit is in een eerste kennismaking niet altijd comfortabel, echter je weet als client zijnde dan direct waar je aan toe bent en wat je kan verwachten van onze huidexperts.

Cleyo blijft innoveren door middel van de nieuwste behandelmethodieken, maar ook in onze producten. Al onze producten die wij gebruiken en adviseren voor thuisgebruik zijn volledig Biologisch, Vegan en dierproefvrij.

De 3 beloftes die jij ontvangt van Cleyo Skin Experts

  1. Gewenste resultaten worden behaald
  2. We kijken verder dan de oppervlakte
  3. Alle producten en behandelingen worden afgestemd op jou als persoon

Cleyo Skin Experts werkt voor iedereen en is er voor iedereen. Ben jij een puber die last heeft van Acne, of ben jij een jong volwassene en wil jij op de juiste manier jouw huid in de juiste conditie brengen en houden? Wellicht ben je misschien begin 40 en wil je het huidverouderingsproces remmen? Of ben je een vijftig-plusser en vind je dat het nu echt eens tijd is voor jezelf? Wij zijn er voor iedereen, man en vrouw. Iedere persoon is uniek en wordt op een unieke wijze behandeld bij Cleyo Skin Experts.

Wil jij als persoon behandelt worden met onze behandelingen die op jouw huid en wensen zijn afgestemd? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking bij een van onze vestigingen in Nederland of België.

Cleyo Skin Experts

cleyo beauty professional team
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?